çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

pera bulvarında çeşitli ürünler var kızlar ben unuttum bu topici sevdiceğime kızıp silmiştim aboneliğimi :KK47: şimdi kaldığım yerden devam :KK52::KK52:
pera bulvarında sarev vardı bitmiş yinede bilginiz olsun yapıkrerdi internet bankacılığı kullananlara 100 tl üzeri alışverşilerde 30 tl indirim var :KK52:
ben nevresim aldım 115 tl ye :KK16:

bernardonun 1 alana 1 bedava kampanyası 1 ocakta son bilginiz olsun.ben tencere aldım 500 yerine 200 e arkadaşımla ortaklaşa almıştk baya indirim oldu :KK52:

kızlar selamlar :KK19:

altıncıcaddedeki banyo takımlarından alan var mı acaba sabunluk diş fırçalık sıvı sabunluk ve diş macunluklu set
küvet konsteptli ...

netten hiç kırılacak bir şey almadım, cesarette edemiyorum ...
ne dersiniz ?

bende onlardan almak ıstıyorum hem uygun hemde cok hoşlar canım sen ne yaptın alacak mızın ben şu avea ındırımı bıtmeden almak ıstıyorum ama daha karar veremedım :26:

http://www.altincicadde.com/urun-detay/rose-4lu-banyo-seti-duz-1-19300-59044
http://www.altincicadde.com/urun-detay/la-nature-4lu-banyo-seti-duz-1-19300-59026

kızlar sızce bu ıkısınden hangısı?? bırde altıncı caddeden alıcam ama çok mu küçük bunlar yoksa almamalı mıyım ??:26:

canım bunlardan her yerde var nerdeyse koçtaştan ikea dan falan daha çok çeşiti belki aynı fiyata belki altına bile alabilirsin.
senin yerinde olsam ben almazdım canım :KK31:

canım bunlardan her yerde var nerdeyse koçtaştan ikea dan falan daha çok çeşiti belki aynı fiyata belki altına bile alabilirsin.
senin yerinde olsam ben almazdım canım :KK31:

ama battanıye alırsam yanına hedıye gelecekler ama altıncı caddeden alışverış yapamıyorum neden acaba bır sorun var sıtede yaaaaa yapamıyorum :KK14:

kipada bugüne özel tüm züccaaciye ürünler,nde net %50 indirim tefal tencere tavalar 15 liradan başlıyor ve yetişen alıyor zira market ana baba günü:)

emeği gecenlere teşekkürler çok güzel bi sayfa olmuş bende yeni geldim bu sayfaya

kızlar bi daha bişe soracamm ..teflon yava mı seramik mi yoksa döküm tava mıı kafam karıştıı benim..

dıyosunn.. ok o zaman bakayım bende dıger urunlere aciiyeti yok çünkü:KK6:

bu benim düşüncem canım çünkü yapı marketlerde hem çeşit oluyo hem en abartılısı olsa bu fiyatın 10 tl üstü almış olursun daha güzellerini :KK34:

hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan inşALLAH... Bende iki tane battaniye alayım şimdilk fikir alam dedim. teşekkür ettimm

saol canım inşallah :KK54:

bırde bişey sorcam altıncıcadde de ıkıncı urunu sepete eklememe ızın vermıo neden acaba bır fıkrı olan var mı??????????

X