korkuyorum da ama bi yandan mor secerim baska renk gonderirler diye yaa
canım ben daha bugün aldım bilemiycem ama genelde el süpürgesi olarak nette okudum memnun alanlarkızlar ikinizde
Arnica Merlin Dik Elektrikli Süpürge!
bundanmı bahsediyorsunuz? güzelmi iyi çekiyormu
ben hem anneme hemde kendime aldım arnica süpürgeyi çok güzel çekiş gücü var ve kendide çok şeker tam günlük kullanım için :)
gruoponda renk seçenekleri var ona göre seçıp alıyorsunuz ben maviyi seçtim farklı göndereceklerini sanmıyorumkorkuyorum da ama bi yandan mor secerim baska renk gonderirler diye yaa
sanal reyonumda ucuz ama kargo parası 12 tl dıyorArnica Merlin Hepa Filtreli Dik Elektrikli Süpürge - Ev Elektroniği - Hepsiburada.com
burda yorumlar varmış.
şarzlı deilmi kızlar? kablolu sanırım
burdada 50 tL
En Ucuz Arnica AA 13G1 Merlin Dik Şarjlı Süpürge : Yılbaşına Özel : : www.sanalreyonum.com
canım ben daha bugün aldım bilemiycem ama genelde el süpürgesi olarak nette okudum memnun alanlar
canım sen sehır fırsatlarından mı aldın Arnica Merlin Dik Elektrikli Süpürge! burdan
kac gunde geldı elıne
ben grupanyadan aldım canım.5 günde geldi yılbaşı araya girmiş olmasına rağmen.
annem şuan kullanıyo gayet memnun.
fakat kuçuk halide elektrikli kullanıyo sarjlı değil yani
zaten biz uzun halini istediğimiz için memnunuz ve şarjlılar çabuk bozuluyo diyolar gerçektende öyle akrabamın hemen bozuldu
bizde şarzlı var.. 2 yıldan fazla oldu kullanalı. ki bizim ev kalalık çok fazlada kullanuılıyor
bişey daha sorabilirmyim. kabloluya bu. kablosu içine giriyomu? yoksa dışardamı duruo
http://www.altincicadde.com/kampanya/uygun-fiyatli-nevresimler-19590 kızlar altıncı caddeden dün akşam sevdicegım bu nevresım takımını aldı bize nasıl sizce? kargoyla bırlıkte 57 lıraya gelmiş oldu. Pamuklu... cok uygun geldı bana ama bılemıcem??:44::44:
Fiyati cok uygun bence
Renkli renkli bir takim, guzel gunlerde kullanin :)
canım başka sitelerde çok daha uyguna var, burda pahalı bence... ergunpasabahce.com'a bak bi de istersen... ben ordan aldım sapasağlam geldi...