çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

allah bu altıncı caddenın belasını versın !!!!!!!!!!!!!!!!!!! alış verış yapmayın oradan ıkı urun almama ızın vermedı pislik site!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

allah bu altıncı caddenın belasını versın !!!!!!!!!!!!!!!!!!! alış verış yapmayın oradan ıkı urun almama ızın vermedı pislik site!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

canım aynı gün kargo denilen ürünler, diğer geç gönderilen ürünlerle aynı anda sipariş edilemiyor... :KK50: ben de sinirlenip almamıştım...

canım aynı gün kargo denilen ürünler, diğer geç gönderilen ürünlerle aynı anda sipariş edilemiyor... :KK50: ben de sinirlenip almamıştım...
yooo aynı gün kargolu değildi benım alacaklarım ama aldırmadı bır daha asla alışverış yapmam oradannnnn!!!!!!!!!!!!!

yooo aynı gün kargolu değildi benım alacaklarım ama aldırmadı bır daha asla alışverış yapmam oradannnnn!!!!!!!!!!!!!

Begümcüm sakin ol canım, mutlaka alamamanda da bir hayır vardır... Sinirlenmen yalnızca sana zarar veriyor; sakinleş arkadaşım :)

Arkadaslar merhaba
Hisar in bi kampanyasi varmis
Catal-bicak takimi, celik tencere takimi ve teflon tencere seti 1700 tl

Bu kampanyadan urun alan oldu mu acaba, karli mi sizce, bir de teflonlari nasildir acaba bilginiz var mi?

Arkadaslar merhaba
Hisar in bi kampanyasi varmis
Catal-bicak takimi, celik tencere takimi ve teflon tencere seti 1700 tl

Bu kampanyadan urun alan oldu mu acaba, karli mi sizce, bir de teflonlari nasildir acaba bilginiz var mi?

Merhaba canım, ben de dediğin bu seti aldım hisardan.. hatta teflon yerine seramik tencere setini aldım... ve çook daha ucuza.. normalde kataloğunda 1790 yazarken ben 1300 gibi bişeye aldım 1-2 ay önce peşin fiyatıydı.. eğer ankaradaysan aldığım yeri tarif edeyim.. samanpazarında bir yer.. hisarın ankara dağıtım bayii imiş ve çok çok indirim yapıyor.. ben bi de yanında yemek takımı da aldım ve 6 kişilik çay setini de hediye verdi.. ben farkını verip 12 kişiliğe tamamladım toplamda 1750 olmuştu sanırım.. o zaman ben alırken hatta bir daha bu kadar indirim yapmam kimseye deme bu fiyatı dedi ama söyledim bak :)
bence sen de avm lerdeki hisarın mağazaları yerine hisar ürünleri satan, ana bayiliğini yapan yerleri bulursan çok daha uyguna alırsın :KK66:

Ben anneme yılbası hediyesi almak için internette gezinirken. İnventum die bir markanın hem cay hem kahveyi aynı makinede yapan bir urunu ile karsılastım. urunun mutfak dekoru bakımından güzel oldugu farkettim butceyede uygun siparis verdim bir tane.Linki paylasayım istersen bakin oradan.

CAFE ROYAL & CAFESEYO

Ben anneme yılbası hediyesi almak için internette gezinirken. İnventum die bir markanın hem cay hem kahveyi aynı makinede yapan bir urunu ile karsılastım. urunun mutfak dekoru bakımından güzel oldugu farkettim butceyede uygun siparis verdim bir tane.Linki paylasayım istersen bakin oradan.

CAFE ROYAL & CAFESEYO

canım siteye baktım fiyatı yazmıyor ne kadara aldın ve nereden sipariş ettin acaba?

X