çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

altıncıcadde den 100 tl uzerı alıs verıs yapanlara feblic kahve makınesi hediyeymiş

Altıncıcadde Sarev'de yine indirim var. 2 tane saten pamuk nevresim takımı (check ve mali) 167 liraydı(kargo ile beraber), avea 40 tl kuponla ikisini 127'ye almış oldum. Maurer'den daha uyguna gelmiş oldu, ihtiyacı olan varsa bir göz atsın derim

Altıncıcadde Sarev'de yine indirim var. 2 tane saten pamuk nevresim takımı (check ve mali) 167 liraydı(kargo ile beraber), avea 40 tl kuponla ikisini 127'ye almış oldum. Maurer'den daha uyguna gelmiş oldu, ihtiyacı olan varsa bir göz atsın derim

link verebilirmisin canım sana zahmet

http://www.altincicadde.com/urun-detay/cift-kisilik-nevresim-takimi-check-v1-1-19330-63105 Burada ürün yer alıyor halen tükenmemiş. Ben bi bunu, bir de http://www.altincicadde.com/urun-detay/cift-kisilik-nevresim-takimi-mali-v1-1-19330-63106 benekliyi aldım ki benekli lastikli çarşaflı. Bu arada gsm_lee ben de o indirimden faydalanıp sadece 1 tane alayım dedim ama o sadece yılbaşı konsepti ürünlerinde geçerliymiş sanırım.

çok teşekkür ederim canım çok sağol

Çeyizevinde hisar mercry Çelik tencere seti indirimde hemde sahan seti hediyeli bir sür kampanyali üründe var kızlar bakın derim

kızlar selamlar :KK19:

altıncıcaddedeki banyo takımlarından alan var mı acaba sabunluk diş fırçalık sıvı sabunluk ve diş macunluklu set
küvet konsteptli ...

netten hiç kırılacak bir şey almadım, cesarette edemiyorum ...
ne dersiniz ?

kızlar selamlar :KK19:

altıncıcaddedeki banyo takımlarından alan var mı acaba sabunluk diş fırçalık sıvı sabunluk ve diş macunluklu set
küvet konsteptli ...

netten hiç kırılacak bir şey almadım, cesarette edemiyorum ...
ne dersiniz ?

canım ben altıncı caddeden baya bir alışveriş yaptım hiç sorun yaşamadım çok güzel paketliyorlar zorla açıyorum valla: )

kızlar A-101' e kaz tüyü yorgan, yastık, saten nevresm takımı ve patchwork yatak örtüleri gelmiş gayet hoş görünüyorlar:KK8:

kızlar altıncıcadde de kapıda ödeme seçeneği varmı?gerçekten güvenilir bi sitemi?siparişler ne kdr zmn içinde geliyor?

kızlar A-101' e kaz tüyü yorgan, yastık, saten nevresm takımı ve patchwork yatak örtüleri gelmiş gayet hoş görünüyorlar:KK8:

bn saten newresim takmını aldım :KK70: siyahlı grilii...yumusack çok güzel, parlakk çeyz için....tawsiye ederm herkese a 101 deki newresimi...
69 tl.... :KK8::KK8:

Son düzenleme:
cnm sitede öyle bi bilgi göremiyorum :/
o güne özeldi yazdığım gün geçerliydi canım kahve makinesi hediyesi
niye özellikle hisar mercury? hani daha uygun fiyatlı olan setler de var mesela özellikle niye onu söyledin sebebi var mı:44:

monoco modeliymiş özellikle söylememin nedeni onu gördüm indirmişler yazdım bende dire diğer modellerde de aynı fıyat mı bakmadım hiç

X