çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

ay inanmıyorum :KK70: ben hepsiburada.com da öyle olmuyor diye hiç seçenek falan bakmadım demekki.oluyosa öyle al canım sevindim şimdi :) ben maviyi çok beğendiğim için sorun olmadı yani benim açımdan şeker :)

kızlar ikinizde

Arnica Merlin Dik Elektrikli Süpürge!

bundanmı bahsediyorsunuz? güzelmi iyi çekiyormu
canım ben daha bugün aldım bilemiycem ama genelde el süpürgesi olarak nette okudum memnun alanlar

ben hem anneme hemde kendime aldım arnica süpürgeyi çok güzel çekiş gücü var ve kendide çok şeker tam günlük kullanım için :)

canım sen sehır fırsatlarından mı aldın Arnica Merlin Dik Elektrikli Süpürge! burdan
kac gunde geldı elıne

korkuyorum da ama bi yandan mor secerim baska renk gonderirler diye yaa :KK9:
gruoponda renk seçenekleri var ona göre seçıp alıyorsunuz ben maviyi seçtim farklı göndereceklerini sanmıyorum

sanal reyonumda ucuz ama kargo parası 12 tl dıyor
62 lıra oluyor gruoponda 5.90 kargo parası kısacası aynı paraya gelıyor her sekılde

gruoponda renk seceneklerı var ona göre secım yapıp sıparıse eklıyorsunuz farklı gonderırler mi bılemıyorum

ama sanal reyonumda sarjlı yazıyor sanırım el supurgesı olan kısım sarjlı kullanılıyor ele alındıgı ıcın

Dün tesadüfen maltepe de "esse" mağazasını gördük nişanlımla.
Herşey yarı fiyatına inmiş ve çok uygun mükemmel ürünler var.
Diz üstü tepsilerden aldım ve 15 tl ye.
Kampanya bitmeden gitmenizi öneririm.

canım ben daha bugün aldım bilemiycem ama genelde el süpürgesi olarak nette okudum memnun alanlar

canım sen sehır fırsatlarından mı aldın Arnica Merlin Dik Elektrikli Süpürge! burdan
kac gunde geldı elıne

ben grupanyadan aldım canım.5 günde geldi yılbaşı araya girmiş olmasına rağmen.:KK8:
annem şuan kullanıyo gayet memnun.:KK1:
fakat kuçuk halide elektrikli kullanıyo sarjlı değil yani
zaten biz uzun halini istediğimiz için memnunuz ve şarjlılar çabuk bozuluyo diyolar gerçektende öyle akrabamın hemen bozuldu :KK19:

ben grupanyadan aldım canım.5 günde geldi yılbaşı araya girmiş olmasına rağmen.:KK8:
annem şuan kullanıyo gayet memnun.:KK1:
fakat kuçuk halide elektrikli kullanıyo sarjlı değil yani
zaten biz uzun halini istediğimiz için memnunuz ve şarjlılar çabuk bozuluyo diyolar gerçektende öyle akrabamın hemen bozuldu :KK19:

bizde şarzlı var.. 2 yıldan fazla oldu kullanalı. ki bizim ev kalalık çok fazlada kullanuılıyor
bişey daha sorabilirmyim. kabloluya bu. kablosu içine giriyomu? yoksa dışardamı duruo

Arnica Merlin alacak arkadaşlar, ben aldım 1 aydır kullanıyorum çekim gücü boyutuna göre gayet güzel ama parçaları çok sağlam değil dikey çubuğu falan biraz hızlı çeksen çıkıyor fazla güç uygulamadan hassas kullanmak gerekiyor. Ama fiyat performans olarak karşılastırırsak alınabilecek bir ürün

bizde şarzlı var.. 2 yıldan fazla oldu kullanalı. ki bizim ev kalalık çok fazlada kullanuılıyor
bişey daha sorabilirmyim. kabloluya bu. kablosu içine giriyomu? yoksa dışardamı duruo

dışarıda canım:KK53: bide yukarıda arkadaşın dediği gibi fiyata göre çekimi gayet iyi :KK36:

kızlar merhaba sizden bir ricam olacak günlük çatal bıcak takımı alacağım hisarın fln ürünleri indirime girerse görürseniz bana haber verin oldu mu çok sevinirim ben yazışmaları kaçırabılırım çünkü bu aralarda indirime girer diye düşünüyorum 200 300 lıraya fln olursa hemen alırım

markafonide esse var essenın magazada ki %50 indiriminden dahada indirimli sanırım

X