moneta tavalar altıncıcadde de ındırıme gırmıs gozukuyor
http://www.altincicadde.com/urun-detay/moneta-tava-24cm-1-18925-50026 bir bakın arkadaşlar fiyatlarını bilmediğim için ucuz mu değil mi bilmiyorum
tefal nutricook düdüklüde de aynı indirim var mıydı..nutricook alıcam ama şuan en ucuz olduğu yerde 350 civarı..biraz daha inmesini bekliyorum..
Ayrıca english home da bütün yatak örtülerinde % 50 indirim var..ilgilenenlerin dikkatine:))
Arkadaşlar bugün yine dolandım Bernardo'da 1+1 kampanyası var ama ben 2 taneyi ne yapayım:) Tam istediğim baharat takımını buldum. Metal 12'li 2 katlı delik büyüklüğü ayarlanabiliyor veya hava almaması için deliksiz ayarı da var 84 TL fiyatı. Ama kendime bir ortak bulmam lazım sanırım:)
Ya yeni olduğumdan mıdır nedir resim ekleyemiyorum bir türlü. Ama şöyle diyeyim bernordonun web sitesinde Baharatlıklar,Baharatlık Takımları | Bernardo dönen banner'larda ekmek sepetinin yanında olan görsel 2 katlı toplam 12li baharatlık. Ben özellikle 12li ve çok yer kaplamayacak bişey arıyordum. Ayrıca kapaksız ve ayarlanabilir delikli istiyordum. Tüm istediğim özellikler bunda var ama tek başıma alamayacağım kadar pahalı..
Arkadaşlar bugün yine dolandım Bernardo'da 1+1 kampanyası var ama ben 2 taneyi ne yapayım:) Tam istediğim baharat takımını buldum. Metal 12'li 2 katlı delik büyüklüğü ayarlanabiliyor veya hava almaması için deliksiz ayarı da var 84 TL fiyatı. Ama kendime bir ortak bulmam lazım sanırım:)
Ya yeni olduğumdan mıdır nedir resim ekleyemiyorum bir türlü. Ama şöyle diyeyim bernordonun web sitesinde Baharatlıklar,Baharatlık Takımları | Bernardo dönen banner'larda ekmek sepetinin yanında olan görsel 2 katlı toplam 12li baharatlık. Ben özellikle 12li ve çok yer kaplamayacak bişey arıyordum. Ayrıca kapaksız ve ayarlanabilir delikli istiyordum. Tüm istediğim özellikler bunda var ama tek başıma alamayacağım kadar pahalı..
1 alana 1 bedava kampasında aynı üründen almak zorunda değilsniz. 2 ürün seçip düşük fiyatlısına para vermiyorsunuz hepsi bu. en azından önceki bernardo kampanyalarında hep böyleydi.
kızlar porland kampanyasını bekliyorum gören olursa haber versin lütfennnn
markafonide vardıı gecen haftaa...blmyrm hala dewam ediyomu..
ne alcaksın kahvaltı seti mii...kaya maya mıçok tatlılar yaaaaa
tatlımm morhipoda varda bitmiş istediğim ürünleri.. Tabiki kaya maya alcammmm :d sonunda karar verebildim yani aslında insan kıyamıo paraya ama çeyiz canm olsun o kadar dört gözle yeni kampanyasını bkliyorummm
çok tatlılar...inş.yeni kampanya olur alrsın..şimdiden gle gle kullan