çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

tefal nutricook düdüklüde de aynı indirim var mıydı..nutricook alıcam ama şuan en ucuz olduğu yerde 350 civarı..biraz daha inmesini bekliyorum..

Ayrıca english home da bütün yatak örtülerinde % 50 indirim var..ilgilenenlerin dikkatine:))

bernardo 1 alana 1 bedava devam edıyor
englısh home aynı sekılde %50 ındırınlı yatak ortulerı
linenesde 3 al 2 öde var
markafonide taç varmış tavaları tencereleri seramik olanlar kalmamış granit ler hala var
hepsiburada.com da elektirik süprügeleri indirime girmiş önceki fiyatları neydi bilmiyorum ama phlips su hazneli olan 499 lıra
maraton 599

tefal nutricook düdüklüde de aynı indirim var mıydı..nutricook alıcam ama şuan en ucuz olduğu yerde 350 civarı..biraz daha inmesini bekliyorum..

Ayrıca english home da bütün yatak örtülerinde % 50 indirim var..ilgilenenlerin dikkatine:))

Baya bi dolandım ama bitek bu ikiliyi gördüm. Onun dışında Fissler de indirim vardı ama % 25 gibi bişeydi, fiyatları ayırdığım bütçeden
daha yüksek olduğu için tefaldeki indirimi kaçırmayayım dedim..

makro markette Philips GC4846 Azur 189 tl her karta 12 taksit imkanı var netten baktım en uygun fıyat 169 lıra nakıt +10 tl kargo var ve her karta taksıt yok 8 takstı fln düşünenler makro markete bakabılır
ayrıca philips 4850 199 tl buda aynı sekılde nete göre çok uygun

Arkadaşlar bugün yine dolandım Bernardo'da 1+1 kampanyası var ama ben 2 taneyi ne yapayım:) Tam istediğim baharat takımını buldum. Metal 12'li 2 katlı delik büyüklüğü ayarlanabiliyor veya hava almaması için deliksiz ayarı da var 84 TL fiyatı. Ama kendime bir ortak bulmam lazım sanırım:)

Arkadaşlar bugün yine dolandım Bernardo'da 1+1 kampanyası var ama ben 2 taneyi ne yapayım:) Tam istediğim baharat takımını buldum. Metal 12'li 2 katlı delik büyüklüğü ayarlanabiliyor veya hava almaması için deliksiz ayarı da var 84 TL fiyatı. Ama kendime bir ortak bulmam lazım sanırım:)

resmini koysana canım yaaa ben de baharatlık konusunda çok kararsızım :/ fikir olur en azından

Ya yeni olduğumdan mıdır nedir resim ekleyemiyorum bir türlü. Ama şöyle diyeyim bernordonun web sitesinde Baharatlıklar,Baharatlık Takımları | Bernardo dönen banner'larda ekmek sepetinin yanında olan görsel 2 katlı toplam 12li baharatlık. Ben özellikle 12li ve çok yer kaplamayacak bişey arıyordum. Ayrıca kapaksız ve ayarlanabilir delikli istiyordum. Tüm istediğim özellikler bunda var ama tek başıma alamayacağım kadar pahalı..

Ya yeni olduğumdan mıdır nedir resim ekleyemiyorum bir türlü. Ama şöyle diyeyim bernordonun web sitesinde Baharatlıklar,Baharatlık Takımları | Bernardo dönen banner'larda ekmek sepetinin yanında olan görsel 2 katlı toplam 12li baharatlık. Ben özellikle 12li ve çok yer kaplamayacak bişey arıyordum. Ayrıca kapaksız ve ayarlanabilir delikli istiyordum. Tüm istediğim özellikler bunda var ama tek başıma alamayacağım kadar pahalı..

vay anasını yaaa siteye de koymamışlar ürünü :KK43: fiyatını göstermemişler... bence son dakikaya kadar beklenebilir baharatlık için. sonuçta aciliyeti biraz daha ilerde. bekleyelim görelim bence kampanyaları

$634557709763254531 (1).jpg

Bundan mı bahsediyorsunuz acaba? Ben yıllardır onu istiyorum da :)
fiyatı yalnız öyle tek başıma alamayacağım kadar pahalı falan diyince siz şaşırdım

http://www.kadinlarkulubu.com/mutfak-arac-gerecleri/577625-bernardo-baharatlik-fikir.html

Son düzenleme:

1 alana 1 bedava kampasında aynı üründen almak zorunda değilsniz. 2 ürün seçip düşük fiyatlısına para vermiyorsunuz hepsi bu. en azından önceki bernardo kampanyalarında hep böyleydi.

1 alana 1 bedava kampasında aynı üründen almak zorunda değilsniz. 2 ürün seçip düşük fiyatlısına para vermiyorsunuz hepsi bu. en azından önceki bernardo kampanyalarında hep böyleydi.

evet arkadaş doğru söylüyor aynı fiyata baska bir ürün alabilirsin canım

Ya ben aynı fiyatlı veya altında başka bir ürün alabildiğimi bilmiyordum. Bir de daha önce aynı baharatlığı 40 küsüre alan arkadaşım olduğu için 2 katı fiyat vermek çok saçma gelmişti. Ama bugün abicim ve eşi sağolsunlar bana ortak oldular :) Gerçekten çok içime sinerek aldım :) Bu arada aynen o foto ikizbalık, sağol eklediğin için :KK3:

markafonide vardıı gecen haftaa...blmyrm hala dewam ediyomu..
ne alcaksın kahvaltı seti mii...kaya maya mı :KK70: çok tatlılar yaaaaa

tatlımm morhipoda varda bitmiş istediğim ürünleri.. tabiki kaya maya alcammmm :KK70: sonunda karar verebildim yani aslında insan kıyamıo paraya ama çeyiz canm olsun o kadar dört gözle yeni kampanyasını bkliyorummm

tatlımm morhipoda varda bitmiş istediğim ürünleri.. Tabiki kaya maya alcammmm :d sonunda karar verebildim yani aslında insan kıyamıo paraya ama çeyiz canm olsun o kadar dört gözle yeni kampanyasını bkliyorummm

çok tatlılar...inş.yeni kampanya olur alrsın..şimdiden gle gle kullan :KK16:

X