Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün telefon ettim porlanda, bütün standart ürünlerimizde %30 indirim var dedi. armelle, kaya&maya, marine serisi de dahil. ben de bekledim bekledim armelle serisi için de sonradan da çok pahalı geldi yaa. indirimli hali bile 450 liraya falan gelcek, çok mu olur ki kahvaltı takımı için:44:
kaya&maya bizim istedigimiz takım..ben iki kişilik yapmayı düşünüyorum ama :44:düşünüyorumda zaten işsizim şuan o para bile fazla oluyor
tek çekim di mi canım bunlar gruponiden alınca direk 200 tl çekiliyorGrupfoni
300 TL değerindeki Hediye Çeki 200 TL!
130 TL değerindeki Hediye Çeki 90 TL!
Bu fırsat 18 Aralık 2012 30 ocak 2013 tarihleri arasıdaki süre boyunca geçerlidir.
ya ben de kaya&maya almayı çok istiyodum, hatta markafonide indirime girdi geçenlerde. set oluşturup sipariş bile verdim ama sonradan tabaklar zaten beyaz, desenleri sadece içinde üzerine de kahvaltılıkları fln koyunca hiç bi özelliği kalmıcak diye düşündüm. iki kişilik yapmayı da düşündüm senin gibi ama o zaman da yine şekerliği çay potu falan alınmadan pek manası olmucak gibi geldi. o yüzden vazgeçtim iptal ettim yani siparişimi. ben bişeyi çok düşündüğümde vazgeçiyorum zaten hep yaa nolcak böyle bilmiyorum :44:
tek çekim di mi canım bunlar gruponiden alınca direk 200 tl çekiliyor
ewet canım ben aldım tek cekım alıyorlar
moneta ındırıme gırmıyor mu dıye bır arkadas soruyordu bugun evim.net de var girmiş kampanyalara
teşekkürler canım baktımdA çok fark yok kendi sitesindekilerle
Alt limit var mi acaba biliyor musunuz?
YKM'de tefal mutfak ürünlerinde % 50 indirim var.(En azından Cevahir'dekinde) Tava tencerelerinde % 50 vardı, 2 tane de düdüklü tencere vardı. 5 güvenlikli yandan tutacak sapı olan(Fissler tipi) 2 tür pişirme opsiyonu olan (Et ve sebzeler için) 4 lt 99 TL'ye, 6 lt'liği de 109 TL'ye düşmüş.