çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

bernardoda 1 alana 1 bedava kampanyası var arkadaşlar. ama fiyatları yükseltmişler

67-133720-big.jpg

fiyatlar gayet uygun bence ayrıca kare yemek takımlarının yuvarlaktan farkı yok bende kullanıyorum gayet rahat yani hemde daha şık :)

Ben hiç netten alışveriş yapmamıştım ondan emin olamadım canım:)
Resimdeki masa örtüsünü evim.netten aldım ama daha gelmedi:KK43:
Limango dan iki gün önce bambu baharat takımı,tuzluk ve yağdanlık sipariş ettm.Onlarıda beklemekteyim:)

bi-hediye-bambu-porselen-3-4-parca-baharat-set-2467532-220.jpg

1.jpg

dekoreko-asci-tuzluk---kurdanlik-15-10-cm-b.jpg

tuzluk tam olarak böyle değil ama aşçıları aynı:KK70:
Kampanyası sona erdiği için limangoda bulamadım resmini google dan bunu buldum:)

kızlar altıncıcaddedekı avealılara 40tl indirimden bır kaç urunu bırleştırıpte alabılır mıyız acaba bır fıkrı olan yada daha once alışveriş yapan var mı ?

herkese günaydınn :) ben bu yılın nisan ayında evlendim ama hala bakıyorum çeyizlik kampanyalara ev eşyalarının indirimlerine :) keramika diye bir marka var duymuşsunuzdur çok güsel kahvaltılık takımları var hemde çok uygun ayrıca günlük yemek takımlarınada bayıldım tavsiye ederim :)

Herkese selamlar yorumu yeni görüyorum. Dün Bandırma'daki Keramika fabrika satış mağazasından sarı kahvaltı takımını aldım 34 parça 110 liraydı ve çok içime sinerek aldım. Ayrıca kahvaltılıkları koymak için ek 6 parça daha aldım toplam 119 liraya halletmiş oldum. Modelleri Karaca ve Kütahya porselene göre daha cici geldi fiyatı da onlara göre oldukça uygundu. Günlük takımlarda da çok güzel orjinal modelleri var özellikle ham seramik dedikleri modeller çok güzeldi ama annelerimiz seramik günlük kullanım için çok uygun değil porselen kadar dayanıklı olmuyor dediler. Ondan günlük takımı almadım sadece kahvaltı takımını aldım.

siteye baktım ama göremedim canım :KK50:

bugün telefon ettim porlanda, bütün standart ürünlerimizde %30 indirim var dedi. armelle, kaya&maya, marine serisi de dahil. ben de bekledim bekledim armelle serisi için de sonradan da çok pahalı geldi yaa. indirimli hali bile 450 liraya falan gelcek, çok mu olur ki kahvaltı takımı için:44:

evim.net 50 lira ve üstü alışverişe 50 liralık çek veriyor.

hesaplarınızı da kontrol edin kızlar 10 tl lik hediye çeki tanımlanmış bana
ya ben fritöz almak istiyorum hazır çek varken alıyım diyorum ama evim.net nasıl elektronik ürün alan var mı?
garanti belgesi falan gönderiliyor mu yardım lütfen

evim.net teki kampanya detaylarını okudunuz mu bu arada? 50 liralık çeki 10 ar liralık 5 çek şeklinde tanımlıyolar ve her birini 50 lira ve üzeri alışverişlerde kullanabiliyosunuz.ocak şubat mart ve nisan ayları için tanımlancakmış sadece. yani mesela ocakta kullanmadığınız çekiniz yanıcak ve aynı ay içinde de birden fazla alışveriş yaparsanız kullanamıyosunuz çeklerinizi.

evim.net teki kampanya detaylarını okudunuz mu bu arada? 50 liralık çeki 10 ar liralık 5 çek şeklinde tanımlıyolar ve her birini 50 lira ve üzeri alışverişlerde kullanabiliyosunuz.ocak şubat mart ve nisan ayları için tanımlancakmış sadece. yani mesela ocakta kullanmadığınız çekiniz yanıcak ve aynı ay içinde de birden fazla alışveriş yaparsanız kullanamıyosunuz çeklerinizi.

aaa bak ona hiç dikkat etmemiştim saolasın

Bernardo Ocak'ta istanbulda olan evlilik fuarına 100 tl cek veriyormuş Facebook sayfasında yayınladı bsyler doldurmanız gerekiyor telden girdigim icin linki kopyalayamadim bernardo Facebook ya da kendi web sitesine bakın arkadaslar 12 kişilik yemek takımlarında geçerliymis
Kadınlar kulubü artık mobil kk yapsa cep telefonundan girmek zaten bi zordu iyice saçmalamislar daha da zorlasmis

bugün telefon ettim porlanda, bütün standart ürünlerimizde %30 indirim var dedi. armelle, kaya&maya, marine serisi de dahil. ben de bekledim bekledim armelle serisi için de sonradan da çok pahalı geldi yaa. indirimli hali bile 450 liraya falan gelcek, çok mu olur ki kahvaltı takımı için:44:

ya ben parça parça aldım, 200 küsür para gitti. Ona bile içim gitti sonradan. Bence kahvaltı setine o kadar vermek içimi acıtır. Bi de sadece hafta sonu kullanılacak çalıştığımız için...

X