çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

herkese günaydınn :) ben bu yılın nisan ayında evlendim ama hala bakıyorum çeyizlik kampanyalara ev eşyalarının indirimlerine :) keramika diye bir marka var duymuşsunuzdur çok güsel kahvaltılık takımları var hemde çok uygun ayrıca günlük yemek takımlarınada bayıldım tavsiye ederim :)

İyi günlerde kullan canım.yorumun için teşekkür ederim.Bende bunları almak istiyorum.fiyatı uygunmu sizce ?

67-133720-big.jpg

255,90 TL

95-15655-big.jpg

665,90 TL

Kare yemek takımının tabaklarını makineye koymak sorun olmaz değilmi?

fiyatlar gayet uygun bence ayrıca kare yemek takımlarının yuvarlaktan farkı yok bende kullanıyorum gayet rahat yani hemde daha şık :)

kızlar keramika diye marka var ordan kırmızı siyah kombin gunluk yemek takımı istiyorum ama seramik seramik saglıklımıdır sizce hemde cok uygunnnn

kızlar keramika diye marka var ordan kırmızı siyah kombin gunluk yemek takımı istiyorum ama seramik seramik saglıklımıdır sizce hemde cok uygunnnn

sağlıklı olup olmadığını bilmiyorum ama seramikler çabuk kırılıyor porselen gibi olmuyor. özellikle de karelerin ucu gidiyor hemen. bekarlık hayatımda kullandığım için biliyorum :KK76:

napsamkki acaba ya cok guzeller ama

benzer modelleri bence kütahya, porland, gürallar gibi markalarda bulabilirsin... günlük yemek takımı daha sık kullanılıp yıkanacağı için daha önemli derim.. ben porland kullanıyorum şu an ve evlenince de onları kullanıcam. çok sağlam çıktı :KK34:

ben de 12li takım yaptım kırmızı siyahtan 80 tlye geldi ama heniz kullanmadım.. çabuk kırıldığı söyleniyo, "amaan kırılınca değiştiririm" dedim aldım kırmızı siyah aşkına:)

kütahya porslende daha kaliteli bi kırmızısı satılıyo, viaport gibi outlet mağazalarına bakarsan uygun fiyata olabilir ama genelde hep sarı, yeşil gibi uyduruk renkler kalıo

kızlar ben su an kullanıyorum keramika çok memnunum dikkatli kullandığın sürece seramikte porselende dayanıklıdır cnm kırılıyo demişler kırılacağı varsa porselende kırılır hiç bişi ömürlük değildir:KK34::KK34:

canım kırılmak deil ama ben baya bi araştırdım sermaik porselene göre daha düşük ısıda oluştugu için en ufak bi çatlama olsa atman gerekio cünkü zararı çok fazlaymış

kızlar ttnet ten mesaj geldi. altıncıcadde enmoda markafoni misspera hızlıal ve zizigo da ttnetlilere indirim varmış. miktarı tam yazmamışlar ama sanırım 120 tl ye 30 tl indirim.

X