çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

bugün sürekli açık tutuyorum kk yı canım sen girdiğin herhangi bir zaman olur benim için:KK23::KK23::KK23:

Canim merhaba ben bes dakika icin girdim foruma suan istersen verebilirim sifreyi ya da aksam baska bir arkadasa da sifre vermek icin girecegim o zaman da mesaj atabilirim?

Canim merhaba ben bes dakika icin girdim foruma suan istersen verebilirim sifreyi ya da aksam baska bir arkadasa da sifre vermek icin girecegim o zaman da mesaj atabilirim?

canım ya kaçırdım seni şimdi kk de isen gönderebilir misin. ya da akşam 21.00 de aynı anda girelim olmazsa

Canim simdi 1414e mesaj attim gecen gun kendim icin attigimda sifre gelmisti ama simdi gelen mesajda yardim icin 542yi arayin yaziyor. Tarifemi de degistirmedim bir yildir ayni ama anlamadim.. Cok uzgunum kusura bakma simdi ben de sizin gibi sifre arayisina girmis bulundum :KK43:

Canim simdi 1414e mesaj attim gecen gun kendim icin attigimda sifre gelmisti ama simdi gelen mesajda yardim icin 542yi arayin yaziyor. Tarifemi de degistirmedim bir yildir ayni ama anlamadim.. Cok uzgunum kusura bakma simdi ben de sizin gibi sifre arayisina girmis bulundum :KK43:

neyse canım olsun sağol kısmet artık:KK6::KK6::KK6:

$alg055.jpg $Balg305k.jpg kızlar hangisi daha iyi. beyaz olandan almış olan varsa kapağının altında delik var mı baharatın akması için acaba

Son düzenleme:
canım markasını biliyorsan internette ara başka sitelerde bilgisi veya fotosu vardır belki.. eğer mağazası olan bir websiteyse de arayarak bilgi alabilirsin.. ama onlar dediğin gibi byük olduğu için yok küçüklerde vardır..

canım markasını biliyorsan internette ara başka sitelerde bilgisi veya fotosu vardır belki.. eğer mağazası olan bir websiteyse de arayarak bilgi alabilirsin.. ama onlar dediğin gibi byük olduğu için yok küçüklerde vardır..

markası biev ikisinin de. bievin sitesi de yenileniyormuş açılmıyor. beyazı almaya karar verdim. bir de şunları $150108-hisar-monaco-sedef-9-parca-celik-tencere-seti-r1.jpg çeyizevinden alıyorum. ikisi toplam 397 tl. bu tencere takımı hisarın kendi sitesine 650 tl. çeyizevinde 349 tl.bir sorun yoktur inşallah

X