çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

çeyizevini arayıp sorabilirsin canım.. çok iyi fiyat ve daha önce çeyizevinden alanlar olmuş forumda okumuştum memnun da kalmışlar.. ben de hisardan aldım bi çok şeyimi çeyiz topiğimde görebilirsin hepsi ilk sayfada diil ama.. sna da şimdiden hayırlı olsun güzel günlerde kullan..

milyon tane model var. yemek takımı bakmaya korkuyorum o yüzden

sağol canım hepimiz inşallah

Hep beraber şifre arıyoruz o zaman
Yine de teşekkür ederim

kızlar özdilek'in sitesinde gördüm pikelerde indirim var. ayrıca battaniyelere baktım, pamuklu battaniyeler de indirim sitelerine göre daha uygun :)
Özdilek

ben de siyah noktalı olanı begendim. ama aliza serisinden düşünürsen ergünpaşabahçede de diğer sitelere göre baya ucuza geliyor. 649 tl.

kızlar Tefal ve Emsan ürünleri başta olmak üzere pek çok markanın ürünlerini çok ucuza alabileceğiniz bir site keşfettim.
Tam da çeyiz hazırlıklarıma yeni başlamışken siteyi keşfetmek beni çok mutlu etti umarım siz de memnun kalırsınız.
Ben hemen üye oldum, yalnız site link üzerinden üyelik kabul ettiği için burada paylaşamıyorum, ilgilenenler bana özelden mesaj atabilirler
hepinizi öpüyorum:)

Cnm bizde birincisini almayi dusunuyoruz ama porselen sepetinde de ayni fiyata var ve de vade farksiz kredi kartina taksit yapiyor. porsan taksitli satislarda vade farki alinca fiyat baya fark ediyor. yine de sen bilirsin :)

birde birinci takimda bardaklar sete dahil degil sanirim ama cok guzel kombine etmisler ins bnde o tarz bi bardak bulup setimi tamamlayabilirim :)

Son düzenleme:

canım ben de içlerinden en çok birinciyi sevdim şimdilik.. taksit konusunda evet porselen sepeti daha iyi ama porsanda da 4 taksite kadar vade farkı yok ve 599tl ye gelicek ve bir de minik hediye seçebiliyorsun alırken ki nehirin can canan kaşığı da seçenekler arasında!! benim için daha cazip bunlar yani
buarada bende o bardak takımını çok sevdim ama o yok sitede, markası da belli deil nereden bulunur ki?

Son düzenleme:
kızlar bende hisarın 12 kişilik çkb takımı,12 kişilik valencia yemek takımı,monaco yanmaz yapışmaz tencere setini (siyah),hisar çelik tencere seti içinde düdükklü tencere,sahan seti,çaydanlık,cezve,çay bardağı,çay tabağı vs. 229 parça set 1990 tl ye satılıyor almayı düşünüyorum tabiki farklı modeller var nasıl sizce

Bugünlerde tatlı bir telaş içinde misiniz? Evlilik hazırlıkları tüm zamanınızı mı alıyor? Artık, dört dörtlük bir yuvaya sahip olmak için mağaza mağaza gezmenize gerek yok! Tatlı Telaşlar kampanyamız sayesinde masaüstü ürünlerinden aksesuara, mutfak ürünlerinden dekorasyon öğelerine, yuvanızı istediğiniz gibi dekore edebileceksiniz.Ürünlerimizi güzel günlerde kullanmanızı, mutlu ve huzurlu bir evlilik hayatı yaşamanızı dileriz.

kızlar her çeşit ürünün olduğu bir kampanya yapmışlar tam incelemedim ilgilenirseniz bir göz atın derim..

ben alışveriş yaptım geç geldi ama geldi ürünüm..

4 ay sonra evleniyorum ve bende artık çeyizim için birşeyler almaya başladım
Herkes internetten alışverişin daha hesaplı olduğunu söylüyor ama ne kadar güvenilir olur bilemiyorum.

Teşekkür ederim canım cevabın için.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…