kızlar sanırım yemek takımları en ucuz porsanda.. sizce şu modellerden hangisi, sanırım bunlardan birini alıcam da;
KTAHYA PORSELEN kare bone 85 para yemek takm LAPS
markası biev ikisinin de. bievin sitesi de yenileniyormuş açılmıyor. beyazı almaya karar verdim. bir de şunlarıEki Görüntüle 571693 çeyizevinden alıyorum. ikisi toplam 397 tl. bu tencere takımı hisarın kendi sitesine 650 tl. çeyizevinde 349 tl.bir sorun yoktur inşallah
ayyy bi de aryıldızın benim sevdiğim kare modellere benzer modelleri varmış o da şu bulduğum sitede çok uygun fiyata, bu modellerde olabilir yaa yemek takımına karar vermek zormuş sanırım;
Ar-Yldz Pure Blanche Kare Bone Porselen Yemek Takm 84 Para 12 Kiilik 2200011 - KARGO BEDAVA - Ucuzlukavm.com : En iyi markalar en ucuz fiyatlarla burada
Ar-Yldz Pure Blanche Kare Bone Porselen Yemek Takm 84 Para 12 Kiilik 2200012 - KARGO BEDAVA - Ucuzlukavm.com : En iyi markalar en ucuz fiyatlarla burada
çeyizevini arayıp sorabilirsin canım.. çok iyi fiyat ve daha önce çeyizevinden alanlar olmuş forumda okumuştum memnun da kalmışlar.. ben de hisardan aldım bi çok şeyimi çeyiz topiğimde görebilirsin hepsi ilk sayfada diil ama.. sna da şimdiden hayırlı olsun güzel günlerde kullan..
Eki Görüntüle 571605 Eki Görüntüle 571606 kızlar hangisi daha iyi. beyaz olandan almış olan varsa kapağının altında delik var mı baharatın akması için acaba
Canim simdi 1414e mesaj attim gecen gun kendim icin attigimda sifre gelmisti ama simdi gelen mesajda yardim icin 542yi arayin yaziyor. Tarifemi de degistirmedim bir yildir ayni ama anlamadim.. Cok uzgunum kusura bakma simdi ben de sizin gibi sifre arayisina girmis bulundum
kızlar sanırım yemek takımları en ucuz porsanda.. sizce şu modellerden hangisi, sanırım bunlardan birini alıcam da;
ben de siyah noktalı olanı begendim. ama aliza serisinden düşünürsen ergünpaşabahçede de diğer sitelere göre baya ucuza geliyor. 649 tl.
Cnm bizde birincisini almayi dusunuyoruz ama porselen sepetinde de ayni fiyata var ve de vade farksiz kredi kartina taksit yapiyor. porsan taksitli satislarda vade farki alinca fiyat baya fark ediyor. yine de sen bilirsin :)
birde birinci takimda bardaklar sete dahil degil sanirim ama cok guzel kombine etmisler ins bnde o tarz bi bardak bulup setimi tamamlayabilirim :)
http://www.evim.net/ Kızlar bu site güvenlimi sizce alışveriş için ?
ben alışveriş yaptım geç geldi ama geldi ürünüm..