çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

kızlarrr markafonide kampanya varmıı ???

aveaya 30 tl hediye çeki veriyor 120tl ve üstü alışverişlerde çeki kullanabiliyorsun

•Kampanya 15 Kasım 2012 - 31 Aralık 2012 tarihleri arasında geçerlidir.
•Kampanya kapsamında Avealılara özel markafoni.com'da 120 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli olacak 30 TL anında indirim kodu verilecektir.
•Kampanyaya katılım ilk 150.000 alışveriş ile sınırlıdır.
•Kampanya kodları 15 Ocak 2013 tarihine kadar geçerli olacaktır.
•Kampanyadan faydalanmak için MARKAFONI yazıp 5060’a SMS gönderilmesi ve indirim kodu alınması gerekmektedir.
•markafoni.com'da ödeme işlemi sırasında "indirim kodunuz" bölümüne indirim kodunuzu girip, "TAMAM" tuşuna basarak indirimden yararlanabilirsiniz.
•İndirim kodları tek kullanımlıktır, başka kodlarla birleştirilemez.
•Kampanyaya katılım mesaj ücreti katılımcılar tarafından karşılanacaktır. 5060’a gönderilen kısa mesajlar KDV ve OIV dahil 41,5 kuruş olarak ücretlendirilecektir.
•15 Aralık 2012 tarihine kadar TTNET müşterileri de kampanyadan faydalanabilir. MARKAFONI yazıp ardından bir boşluk bırakıp TC Kimlik Numaranızı 6606'ya göndererek TTNET İndirim şifresinizi anında öğrenebilirsiniz. 6606'ya gönderilen tüm SMS'ler 1 SMS ücreti ile ücretlendirilir. Kampanya ilk 15.000 alışverişle sınırlıdır.

bu marka nasıl acaba hiç duymamıştım
kaliteliye benziyor ama?

:):) isimi havalı olunca hpe oyle bır algı oluyor bende aynı boyle dusunmustum. Denizli de üretim yapan yerli bir firma madame coco, sattıgı zuccacıye urunlerının coğu Alegria ve luck art. ben indirim diye koşa koşa gitmiştim geçen. kumaşları falan hakıkaten guzel, desenler tarz tam benlik :) 175 liraya pike gibi olan yatak ortulerınden aldım. Aslında biraz pahalı o tarz bır yatak örtusu ıcın ama acaip hosuma gıttı :) Havlulaarı falan hep soft tonlarda, internette cok az sey var magazada daha guzel seyler var. Genelde çoğu şey fransız stili, kraliyet armalı,melekli, kral taçlı yani tam benım için uretılmışş :)

markafonide avea dısında bir her zamankı gıbı coca coa kırmızı kasa kampanyası var bilmeyenler vardır belki duyurulur!

Son düzenleme:
Kizlar istanbulda oturanlar icin WİAPORTa ceyizlik esya icin gitmeyi dusunuyorum gitmeye deger urunler varmi magaza isimlerine baktim neredeyse tum ev tekstili ve mufak esyalari satan magazalar var. ama iste uygunmu cesit cokmu bileniniz varmi ?

bernardo biev karaca kütahya tefal hatırladıklarım çok vardı isimleri aklıma gelmedi mağazalarındaki fiyatların aynısı viaporttakilerde:

kızlar kütahya porselende öğretmenler gününe özel % 60 indirim var son 3 gün hemde bone takımlar da dahil

facebookta kütahya porselen sayfasında ilan edilmişti. porselensepeti diye aratınca internet sitesine de ulaşırsınız. ben yemek takımlarımı aldım çok incelemedim o yüzden ama kampanya görürgörmez buraya yazmak geldi aklıma. Aliza bone yemek takımlarında geçerli bir kampanyaymış 749 liraya düşmüş

Son düzenleme:
mudoda 3 al 2 öde kampanyası yine başladı her yılbaşı yapılan bu kampanyaları seviyorummmmmm

Kizlar istanbulda oturanlar icin WİAPORTa ceyizlik esya icin gitmeyi dusunuyorum gitmeye deger urunler varmi magaza isimlerine baktim neredeyse tum ev tekstili ve mufak esyalari satan magazalar var. ama iste uygunmu cesit cokmu bileniniz varmi ?

Bernardo outlet, tefal outlet, kutahya sermaik outlet,mudo outlet, taç linens outlet falan var. Viaportu ben cok severım ama ceyızlık sadece bı tane nevresım almıştık. Oyle zuccacıye adına ahım sahım bişey yok. sırf bu magazalar ıcın oraya gıdeceksen (ıkametın uzaksa kurtkoye ) hiç gerek yok bence. Bu magazaların normalleride outletlerıde çoğu yerde var. Ama yinede outlet olan heryere ben varım :)

aslında benim amacım erkek arkadaşımı mağaza mağaza dolaştırmayım die bütün porselen ve ev tekstilinin olduğu bi yere götürüp birlikte bakabilmek ve de taşıma sorunum olduğu için onun arabasıyla bize getirebilmek :) benim evim yakın sayılır anadolu yakasındayım ama işte kendim gidip almaya çalışsam hem o beğenirmi beğenmezmi die aklımda kalıcak hemde tek başıma taşıma sıkıntısı yaşayacağım hem fiyat hem çeşit açısından aradığımı bulabilir miyim yani tekrar başka bi yerlere gitmeyi gerekmeyecek şekilde bu önemli :)

Bernardo indirim çeki olup kullanmayacak olan varsa yardımcı olabilir mi?

internetten daha önce bır araştırma yapmayı dene, yada daha once kendın gez bıraz ele seçenekleri. Almayı dusundugun bır kac secenek arasından bırlıkte karar verin. Önemli olan begendıgın magazalarmı vıaporttakıler. Ben renkler ve tarz konusunda once ıkınız kafanızda bırseyler belırleyın o konspet uzerınden tamamlayın ceyzı. bız oyle yaptık boylece hersey uyumlu oldu. ama dedıgın zor yanı bı kerede oyle herseyı nasıl alıcan delirdin galiba :) çeyiz kız bu :) başka yerlere gıtmen mutlaka gerekecektir :)

oda doğru cnm da burda okuyorum hep kırık eksik geldi ya da geç geldi diyenler oluyor ben o kdr strese giremicem :) bide yakından görmekle netten bakmak çok farklı oluo bazen cunku renk ve desenleri nette biraz daha parlak canlı gösterebiliyorlar ya da boyut olarakda tam anlayamıyorum :) hem gezmiş oluruz diyorum hemde begenirsek alırız :)
benim aklımda olanları yazayım başka ne almam gerekiyor aklıma gelmedi :)
YEMEK TAKIMI, ÇB TAKIMI, KAHVALTI TAKIMI, BARDAK VE ÇAY SETİ ŞEKLİNDE İKRAM TAKIMI , KAHVE TAKIMI, CEZVE VE ÇELİK TENCERE TAKIMI GERİSİDE ZTN TEK PARÇA ALINACAK ŞEYLER YANİ BAHARAT TAKIMI BORCAMLAR, SAKLAMA KAPLARI FLN :)

ben güvenilirolduğunu düşünüyorum çünkü hemen telefon açtılar kargo takip numarasını verdiler. kırık çıkarsa kargo şirketiyle uğraşma hemen bana telefon aç dedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…