çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

kızlar cocacola kampanyası markafoni 10 tl indirim kuponum var 50 tl ve üzeri alışverişlerde geçerli ben kullanacaktım bugüne kısmet olmadı size yarasın diye buraya yazıyorum bakalım ilk kim görüp faydalanacak:KK9:

Markafoni Promosyon Kodu: CCLWXYZM4PLN

kızlar buda 5 tl'lik indirim kuponu

COC7YKPYC5X

Son düzenleme:
kahvaltı takımı almak isteyip çok para diye vazgeçen arkadaşlara zevkinize uygun ise Güral porselen den..
$bim16kasim.jpg

bi bakın derim :)

kızlar cocacola kampanyası markafoni 10 tl indirim kuponum var 50 tl ve üzeri alışverişlerde geçerli ben kullanacaktım bugüne kısmet olmadı size yarasın diye buraya yazıyorum bakalım ilk kim görüp faydalanacak:KK9:

Markafoni Promosyon Kodu: CCLWXYZM4PLN

kızlar buda 5 tl'lik indirim kuponu

COC7YKPYC5X

ctesi aluışveriş yaptım görseydim kullanırdım bu kuponu saol canım paylaşım için

tamam canım sağol. arabayla bulurum sanırım :KK34::KK34::KK34: tam benlik ya umarım hafta sonuna kadar kalır . ihtiyacım vardı :KK16: :KK54::KK54:çok sağol

cnm gidebildin mi english homa ben cmtsi gittim bitmişti battaniyeler salı gelecek dediler iki tane suratsızı koymuşlar ne ilgilendiler ne başka bişi yaptılar sinir oldum o kadar ferah güzel bir ortama böyle tezgahtar kızlar hiç olmamış:KK20:

Morhipo remington ürünlerinde kullanmak için 30 tl indirim yolladı kızlar alt limiti yok hesaplarınızı kontrol edin :))

kızlar taçın ınternet sıtesınde % 10 luk ındırım yapan 2 tane kuponum var kullanmak isteyenler kullansınlar.sımdıden hayırlı olsun :)

5O4F6X9B4B
5G2H1P4A2Q

kızlar ben dün ankara english home gittim battaniyelerde flan indirim yok dedi %50 indirim tek Türkiyede bursa carrefuor magazasında dedi 70 mı 90 mı ne ded, çift kişilik battaniyelere çok ahım şahım değildi gösterdikleride
özdilek battaniyelerine baktım onlar 10 basar english home a

Ben kamu tarifesinde degildim ama yine de denedim ve sifrem geldi :) gerek kalmadı yani, isteyen olursa yardimci olabilirim,tesekkurler yine de :)

Günün stresinden kurtulmanızı sağlayan, ailenizle aranızdaki sevgi dolu bağı güçlendiren evinizi size uygun bir yaşam alanına dönüştürün! Ev tekstili, dekorasyon ve aksesuar alanlarındaki en önemli markaların ürünleriyle zengin seçenekler sunan Evim&Ben, odalarınızdaki monoton havanın yok olmasını sağlayacak. Ürünlerimizi kullandıkça canlı ve renkli bir evde yaşamanın pozitif etkilerini hissedeceksiniz.

kızlar bende şimdi bakmaya başladım ama içinde halı ya varana kadar (banyo mutfak tekstil vs.) bir sürü kategori varmış.

english home online alışverişte hesabınız varsa 20 tl hediye çeki veriyo.Ve hediye çekini kullanmanın limiti yok 25 tllik alışverite bile kullanabiliyosun.

Slm kizlar bende yavastan araniza dahil olim dedim. Schaferin ceyiz kampanyasi var yemek takimi, catal bicak takimi, celik ceyiz seti bunlarin yaninda kahvalti takimi hediye toplam fiyatta 1500 ve magazalar 12aya kdr vade farksiz boluo. Gel gelelim schafer kalitesine. Biraz arastirdim ama ben cok memnunum diyeni gordum bide genelde herseyi kendi yerinden alin diyorlar ornegin tencereyi korkmazdan gibi. Sizin tavsiyeniz nedir guvenilirmi ?

X