- 1 Mart 2012
- 5.984
- 90
Rica ederim tatlımmmmmtamam canım sağol. arabayla bulurum sanırım tam benlik ya umarım hafta sonuna kadar kalır . ihtiyacım vardı çok sağol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim tatlımmmmmtamam canım sağol. arabayla bulurum sanırım tam benlik ya umarım hafta sonuna kadar kalır . ihtiyacım vardı çok sağol
kızlar cocacola kampanyası markafoni 10 tl indirim kuponum var 50 tl ve üzeri alışverişlerde geçerli ben kullanacaktım bugüne kısmet olmadı size yarasın diye buraya yazıyorum bakalım ilk kim görüp faydalanacak
Markafoni Promosyon Kodu: CCLWXYZM4PLN
kızlar buda 5 tl'lik indirim kuponu
COC7YKPYC5X
tamam canım sağol. arabayla bulurum sanırım tam benlik ya umarım hafta sonuna kadar kalır . ihtiyacım vardı çok sağol
english home online alışverişte hesabınız varsa 20 tl hediye çeki veriyo.Ve hediye çekini kullanmanın limiti yok 25 tllik alışverite bile kullanabiliyosun.
Yeni açılan hesaplara verilmiyor mu? Ben az önce açtım ancak hediye çeki bölümü boştu.
Maalesef benim 1 tane vardı ona verdi,yeni açtığıma vermedi. Keşke önceden açsaymışız