Slm kizlar bende yavastan araniza dahil olim dedim. Schaferin ceyiz kampanyasi var yemek takimi, catal bicak takimi, celik ceyiz seti bunlarin yaninda kahvalti takimi hediye toplam fiyatta 1500 ve magazalar 12aya kdr vade farksiz boluo. Gel gelelim schafer kalitesine. Biraz arastirdim ama ben cok memnunum diyeni gordum bide genelde herseyi kendi yerinden alin diyorlar ornegin tencereyi korkmazdan gibi. Sizin tavsiyeniz nedir guvenilirmi ?
kızlar kamupanyada arzum akıllı sultan çay robotu 99 tl ihtiyacı olan varsa düşünebilir 224 tl den düşmüş:)
googledan kamupanya yaz çıkıyo canım orada ürünleri incelersin zaten vodafone bağlı zaten almak istersen de vodafoneden şifre alıyosunselam canım ben yeniyim.
nerden bakıcam buna?
Canım ceyiz setleri her zaman uygun fıyata gelıyor bu dogru ama içerisine koymuş oldukları urunlerın mdoellerı ve kalıtelerı tartısılır.
Ben kahvaltı setımı ve porselen saplı 6 kişilik çatal takımımı schaferdan aldım. Tabi malum çeyiz daha kullanmadım. Ben modelını çok begendıgım ıcın almıştım.
Tabak çok farketmez bence bone chına olmadıgı surece porselen porsleendır gozuyle bakıyorum ben. ama çatal ve tencereler önemli. Ben çelik tencerelerimi emsan dan aldım ( Hoş daha sonra öğrendimki emsanı karaca satın almış bu yuzden emsan eskı emsan degılmış diye duydum .) Teflonlarımı hisardan aldım ama açıkcası teflonada o kadar para bayılmama gerek yoktu, bir hevesle aldım. Teflonları sonu bellı yanı bence teflon yerıne döküm alabılırsın. Dökümler dayanıklı. Bir iki döküm ve sermaik tava aldm onlarıda korkmazdan almıştım.
Ekonomik durumun musaıtse araştırmalarıma dayanarak sana marka önerilerim şunlardır:
Misafir Tabak Takımı : Royal Bone China, Demoonji
Günlük Yemek Takımı : Bence farketmez markası, seramik almassan iyi olur çünkü sermaik zamanla suyu içine çekip damarlaşma yapıyor ve hemen kenarları kırılıyor.
Çatal Takımı: Kesinlikle Jumbo ve Hisar'ı tavsıye ederım. ( Hisarın Optima serisinde fıyatlar çok uygun. )
Teflon Tencere: Tefal, Hisar, Emsan.
Çelik Tencere : Emsan, Korkmaz.
Döküm Tencere : Korkmaz.
Seramik Tencere : Moneta, Korkmaz. ( Kesinlikle papilla falan almayın ben anneme aldım 1 ayda mafoldu.)
Sevgiler..
Canım ceyiz setleri her zaman uygun fıyata gelıyor bu dogru ama içerisine koymuş oldukları urunlerın mdoellerı ve kalıtelerı tartısılır.
Ben kahvaltı setımı ve porselen saplı 6 kişilik çatal takımımı schaferdan aldım. Tabi malum çeyiz daha kullanmadım. Ben modelını çok begendıgım ıcın almıştım.
Tabak çok farketmez bence bone chına olmadıgı surece porselen porsleendır gozuyle bakıyorum ben. ama çatal ve tencereler önemli. Ben çelik tencerelerimi emsan dan aldım ( Hoş daha sonra öğrendimki emsanı karaca satın almış bu yuzden emsan eskı emsan degılmış diye duydum .) Teflonlarımı hisardan aldım ama açıkcası teflonada o kadar para bayılmama gerek yoktu, bir hevesle aldım. Teflonları sonu bellı yanı bence teflon yerıne döküm alabılırsın. Dökümler dayanıklı. Bir iki döküm ve sermaik tava aldm onlarıda korkmazdan almıştım.
Ekonomik durumun musaıtse araştırmalarıma dayanarak sana marka önerilerim şunlardır:
Misafir Tabak Takımı : Royal Bone China, Demoonji
Günlük Yemek Takımı : Bence farketmez markası, seramik almassan iyi olur çünkü sermaik zamanla suyu içine çekip damarlaşma yapıyor ve hemen kenarları kırılıyor.
Çatal Takımı: Kesinlikle Jumbo ve Hisar'ı tavsıye ederım. ( Hisarın Optima serisinde fıyatlar çok uygun. )
Teflon Tencere: Tefal, Hisar, Emsan.
Çelik Tencere : Emsan, Korkmaz.
Döküm Tencere : Korkmaz.
Seramik Tencere : Moneta, Korkmaz. ( Kesinlikle papilla falan almayın ben anneme aldım 1 ayda mafoldu.)
Sevgiler..
googledan kamupanya yaz çıkıyo canım orada ürünleri incelersin zaten vodafone bağlı zaten almak istersen de vodafoneden şifre alıyosun
anladım cnm çok saol da bi yerde Tabak çok farketmez bence bone chına olmadıgı surece porselen porsleendır yazmışsın sonrada misafir tabak takımımı royal bone chına aldım yazmışsın şimdi ben iyimi kötümü anlayamadım :)
anladım cnm çok saol da bi yerde Tabak çok farketmez bence bone chına olmadıgı surece porselen porsleendır yazmışsın sonrada misafir tabak takımımı royal bone chına aldım yazmışsın şimdi ben iyimi kötümü anlayamadım :)
hihi cumlem dusuk olmuş haklısın :) yani en ıyısı bone china demek ıstedım:) en ince ve en sağlam
Tmm cnm tekrar saol :) o zmn o yonde arastirmaya devamm :)))
kızlar bende girdim kamupanyaya baktım gerçekten guzel şeyler var ve de uygun. peki bunları belli bir süresi yok mu ? maglum ay sonuna beklemek zorundayım bişeler almak için ay sonuna kdr geçerli olur mu merak ettim :)
kızlar esse'de yine %50 indirim var haberiniz olsun.
Eki Görüntüle 556791 Eki Görüntüle 556792
350,- TL
Kategori Adı Sofra Yemek Takımı Porselen 12 kişilik
Ürün Kodu 350031409
Ürün Adı BONE GOLD 86 PARÇA PORSELEN YEMEK TAKIMI
Materyal Porselen
Parça Sayısı 86 Parça
Kişi Sayısı 12 Kişilik
Garanti
Diğer Gold
Set İçerik Bilgisi:
12 adet Servis Tabağı