çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

bu nasıl oluyor canım nerden nasıl alıyormussun ne gereklıymıs bılgı verırsen cok ıyı olur ya:KK9:

vodafonenun sayfasına giriyosun .En altta vodafone sitelerinin bölümünde vodafone kamu avantaj var oraya gir.onun altında da vodafone alışveriş keyfi kamupanya var.Ben sana veririm şifre akşama eğer alışveriş yapacak olursan :) ben çatal bıcak takımı,çaydanlık ve cezvemi ordan aldım uygun gibi geldi bana

vodafonenun sayfasına giriyosun .En altta vodafone sitelerinin bölümünde vodafone kamu avantaj var oraya gir.onun altında da vodafone alışveriş keyfi kamupanya var.Ben sana veririm şifre akşama eğer alışveriş yapacak olursan :) ben çatal bıcak takımı,çaydanlık ve cezvemi ordan aldım uygun gibi geldi bana

bende sormuştum kamulu şifre vercek var mı diye.. bana da vermez misin? :KK50:

5dew1

cnm 30 dk içinde kullan.kolay gelsin :))

Canım çook teşekkürler uzun süredir istediğim çatal bıçak takımını sayende almış oldum. bide arkadaşımın bebişine beslenme seti aldım o da çok sevinicek.. çaydanlığı karar veremedim onu da karar verince seni bulursam yine isterim eğer sıkıntı olmazsa.. çok çok saol tekrardan :KK16:

Canım çook teşekkürler uzun süredir istediğim çatal bıçak takımını sayende almış oldum. bide arkadaşımın bebişine beslenme seti aldım o da çok sevinicek.. çaydanlığı karar veremedim onu da karar verince seni bulursam yine isterim eğer sıkıntı olmazsa.. çok çok saol tekrardan :KK16:

Rica ederim sevindim işe yaramasına :) güzel günlerde kullan inşallah , 2 arkadaşım aldı aynı çatal bıçak takımından çok güzeller, sadece sandığı yok kılıf içinde ,ama oda olmayıversin :) bende siparişimi verdim beklemedeyim.

Canim arkadasm gule gule kulan bemde milano istiyorum canim

X