çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

Mediamarkt 'de delonghinin 90 gr buhar çıkışlı- buhar kazanlı ütüsü 250 liradan 150 tl ye duşmuş stok 50 adetmiş. Alsammı bılemedım .. Eki Görüntüle 515187

ne diyosunuz alayım mı?

Arkadaşlar araştırmalarıma göre, delonghinin buhar kazanlı ütülerinin tabanı çelikmiş ( bişey yapışsa temizlenemez.) Gerçi ben tefal servisiyle görüştüm, su ısıtıcıda falan marka cok farketmez hepsinin sistemi az çok aynı dedi ama ütüde tefal alın diyor. Ben vazgeçtim tefal outlete bakıcam. Bilginize..

kızlar home sweet home da ınanılmaz ındırım vardı bornozlar 70 e nevresım takıları 200 e fln dusmustu kı hepsı fransız dantellı

mavi2 arkadasım alıntı yapamadım çeyiz paketi bernardo iyidir karaca porselenlerini pek beğenmiyorlar ama karlı çeyiz paketleri var
bernardodan sonra emsana bak derim
hisarda olur ama porselen modeli az
sonra kütahya çeyiz paketini öneririm

osleo arkadaşım benim kuzen teknosa müdürü ordaki çalışanı ütüde philips ona paranız yetmezse delongı al dedi ki çok kaliteli delenodı bızım 20 senedırelektırıklı supurgemız delongı almanyadan geldi bozulmadı kazanlı o fiyata çok uygunmuş kaçırm
tefal serviste çok zayıfmıs servisde sorun yaşarsın dedi bana bilgin olsun

kızlar bernardonun evlilik paketini alan var mı ? nasıl sizce ? başka çeyiz paketi tavsiyesi olan var mı herşey içinde ?

Ben 2008 de aldım anne evimizde kullanıyoruz hiç bir şikayetimiz yok çok şükür fiyatlarda uygun oluyor tavsiye ederim

%90

kızlar morhipoda philips markafonide korkmaz var bilginiz olsun tencere alıcaklara flora setini tavsiye ederim 350 tl olmuş ben 400 e almıştım asıl fiyatı mağzasından 479 bilginiz olsun

bu arada delonghi de pzt morhipoda %65 indirimli olucakmış bilginiz olsun

Son düzenleme:

evimnetten alışveriş yapıp sorun yaşayan var mı
fiyatları nasıl sizce
10 tl kupon vermiş
onu kullanayım diyorum

vodafone kamupanyada hisar milano çatal bıçak kaşık set 345 tl, hisar cezve takımı 25 tl,hisar çaydanlık 61 tl

kızlar elektrik supurgesi kampanyası varmı çeyizime uygun elektrik supurgesi almam gerekiyor.acil yardımmmm

vodafone kamupanyada hisar milano çatal bıçak kaşık set 345 tl, hisar cezve takımı 25 tl,hisar çaydanlık 61 tl

bu nasıl oluyor canım nerden nasıl alıyormussun ne gereklıymıs bılgı verırsen cok ıyı olur ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…