ben para iadesinde 11 gün bekledim hatırlatmalar yaparak gecikmelide olsa iademi aldım arkadaşlar ama artık alışveriş yapmam
mynette gezerken gördüğüm indirim kodunu paylaşayım belki kullanmak isteyen olur.
KUPON KODU: EVTEKSTİLİ25
Kampanya Koşulları: 100 TL ve üzeri sadece Ev Tekstili Kategorisi alışverişlerinizde 25 TL anında indirim. 1 Kişi kampanyadan bir kez yararlanabilir. İade veya iptal sonrasında aynı hediye çekini başka bir siparişte kullanmanız mümkün değildir. Hediye çeki kullandığınız siparişleri iptal ya da geri iade etmeniz durumunda, size yalnızca ödenen tutar geri iade edilir. Altıncı Cadde kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.
KUPON KODU: MOBİLYA50
Kampanya Koşulları: 150 TL ve üzeri sadece Mobilya Kategorisi alışverişlerinizde 50 TL anında indirim. 1 Kişi kampanyadan bir kez yararlanabilir. İade veya iptal sonrasında aynı hediye çekini başka bir siparişte kullanmanız mümkün değildir. Hediye çeki kullandığınız siparişleri iptal ya da geri iade etmeniz durumunda, size yalnızca ödenen tutar geri iade edilir. Altıncı Cadde kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.