çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

KUPON KODU: ELEKTRONİK50

Kampanya Koşulları: 150 TL ve üzeri sadece Elektronik Kategorisi alışverişlerinizde 50 TL anında indirim. 1 Kişi kampanyadan bir kez yararlanabilir. İade veya iptal sonrasında aynı hediye çekini başka bir siparişte kullanmanız mümkün değildir. Hediye çeki kullandığınız siparişleri iptal ya da geri iade etmeniz durumunda, size yalnızca ödenen tutar geri iade edilir. Altıncı Cadde kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

çeklerde cazip aslında bi bakayım bari :)

bernardo romance serisinin yemek takımını alana 100 tl cek kahvaltı takımını alanada 100 tl cek verıyor kızlar bu fırsat kacmaz alacak olanlar hemen değerlendirsin
mail gelmiş bana

canım baktım ama duduklu tencerede 100 tl cek kampanyası var diğerlerinde göremedim aldın mı sen verıldımı çek bende kahvaltı takımı almayı düşünüyorumda

canım baktım ama duduklu tencerede 100 tl cek kampanyası var diğerlerinde göremedim aldın mı sen verıldımı çek bende kahvaltı takımı almayı düşünüyorumda

ben almadım canım bana bernardodan mail geldi istersen her hangi bi magazasını arayıp öğren teyit et ya da sadece online magazsında mı onu sor gercı onlıne magazada olan kampanyalar normal satıs magazsında da oluyor ama bı bak ıstersen yinede

fırsatmagazası.com
hisar milano 115 parça 469 lira fıyatları üyeliğe giriş yapınca görebilirsiniz

fırsatmagazası.com
hisar milano 115 parça 469 lira fıyatları üyeliğe giriş yapınca görebilirsiniz

bende aldım aynı takımı çok güzel tavsiye ederim kızlar diğer takımlarda nescafe ve dondurma kaşığı yokken bu takımda var hemde fiyatı çok uygun ee tabi hisar kaliteside cabası

ya ben bernardoda bu takıma baktım da..ne bıleyım pek içime sınmedi..
tabaktakı desenler cok kalitesız duruyor..sanki silinmiş gibi:S
ama burdan gorunusu cok guzel ona dıyecek lafımız yok:))

kızlar erkek giyim mağazalarının çoğunda indirim var. sarar indirimde. altınyıldız'dan üç gömleği 100 liraya aldık. ds damattan spor bir pantolonu %50 indirimle 65 e aldık. haberiniz olsun, damat bohçası hazırlığı yapanlar özellikle :))

kızlar altıncıcadde 100 tl üzerine 25 tl indirim çeki göndermiş sadece bu güne özel

KOD: 25TLİNDİRİM
ayrıca ikeada 3lü hasır sepet bugün gidip alcam canlı fotosunu yorumumu siz akşam iletirim
19.90

ikea 17li saklama seti 12.90

ikea mıkro dalgaya bile rahatlıkla giren saklama kappları küçük 4.99 orta 6.99 büyük 8.99

birde ikea kataloğunda ağzı yarım acılan hepsini açmana gerek kalmayan saklama kaplarından var tupperware deki gibi
bunlarda 7 8 liraydı sanırım bir büyük bir küçük var
şehrinde ikea olmayanlar ikea online internet sitesinden alabilir bazı ürünler internet sitesinde olmuyor eğer bulamazsanız gitti gidiyorda aynı fiyata satanlar oluyor

Son düzenleme:
6.cadde bana kaç kere 150 tl ye 50 tl göndermiş
ama ben kaçırdım ya vakit bulamadım yada istediğimi
şimdi 25 tl az giib geliyo şaşkınım yaaaa

kızlar baza için yatak örtüsü alacağım ama benim baza çok yüksek geldi
pike takımıda alayım diyorum
ama büyüklüklerine karar veremedim
nasıl alsam sizcee

bernardo 6 kişilik çatal bıcaklarda %50 ye varan indirim bizim romance sersinin çatal bıcaklarıda var alıp 12 ya mi tamamlasak acaba

morhipo russel hobbs ıcın 100 yl uzerıne 50 tl cek vermıs bana
kullanmak isteyene hesabımı veririm ayarlamayı kendı yapar adres ısım degısıklıgı vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…