çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

evetttttt bende hemen bi pamuk saten aldım 94 tl ye normal nevresimlerde 52 tl sanırım ihtiyacı olanlar bence mutlaka ilgilenmeli :))))

kızlar hangi linenslerde başlamış bugun itibariyle cevahirdekinde başlamış mı bileniniz var mı. ona göre yarın gitcem bakmayaa delikafadulden

Bir sürü nevresimim var ama hala doyamadım nevresime. Ben de uğrayayım ya Linens'e . Az önce önünden geçtim özellikle vitrinine baktım, ama hiç etiket falan yoktu, demek burda başlamamış henüz. Sağ olun haber verdiğiniz için.

guzel bi kampanyaymis kizlar ihtiyaci olanlar degerlendirsin bence de..Ben de almak isterdim ama nevresim defterini kapattim gibi..

kıslar burda adres verebiliyom sanırım az önce gezerken gördüm ceyizevi.com sitesinde nevresim ve pike takımlarında bi alana 1 bedava markaları hakkında pek bilgim yok yani nasıldır ama ihtiyacı olana duyrulur. minteks aile bornoz seti 99 tl

bu arada kızlar ben anadolu yakasında oturuyorum bu tarafta linens mağazası nerde var acaba bilgisi olan varmıı??

Son düzenleme:
kadıköy altı yol boğanın o taraflarda mevcut ayten

Arkadaşlar 28 Temmuz 2010 gününe özel tek günlük indirim kampanyası kapsamında Bellona Tek Kişilik Sunny Pike Takımı 27, Çift Kişilik Sunny Pike Takımı ise 36 TL.den, Tek Kişilik Örgü Pike 35, Çift Kişilik Örgü Pike ise 41 TL.den satılacak. :)

Normal fiyatları nedir peki bu ürünlerin canım, haberin var mı?

onu araştırıyorum şuanda ama fiyat bulamadım sadece 4 model gördüm kendi sitesinde sunny pike yazan, örgü pikelerde tek renk

bu arada onu araştırırken bunu buldum hepsi burada da victoria home pikelerde indirim var %23 :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…