çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

sorma canım ya bende bayağı kararsız kaldım o konuda :)
ama tüm setleri alacağım sanırım :)sositososito havale yoluyla almak istiyorum siparişi verdim ama ödemeyi yarın yapacağım o yüzden umarım indirim hala geçerli olur bilmiyorumkismile

aynı şeyleri yaşamışız canım. kaydirigubbakcemile3

aldıklarımın resimlerini malesef ekleyemiyorum, 100 mesaj olmadığı için:sinifsinif:
bambu nevresimlerinden forest modelini aldım bir de microcotton -krem bornoz seti aldım. Baya indirimli olmuş oldu...

aldıklarımın resimlerini malesef ekleyemiyorum, 100 mesaj olmadığı için:sinifsinif:
bambu nevresimlerinden forest modelini aldım bir de microcotton -krem bornoz seti aldım. Baya indirimli olmuş oldu...

ya bende microcotton ın beyazını aldım bir pembe hamam setini aldım birde saten senfoni nevresim takımı aldım :) hepimiz güle güle kullanalım inşallah :Saruboceq:
fiyatlar mükemmel yaa
haber verenden Allah razı olsun opuyorumnanaktan

İyi oldu valla, yararlandık ya. Almak istediklerimizi aldık.

evet arkadaşıma haber veriştim indirimi o da üye olayım vs derken saat 12'ye 2 kaldı sepete eklerken bitti :KK43: yetişemedi o
adamlar dakik hemen 12de bitirdiler valla akannehir

hakkaten ya pek bi dakiklermis, super oldu valla kizlar yaa cook mutlu oldum ben bu indiriimden YAŞASIN KADINLAR KULUBU!!!:enbuyukkk:

yaşasın kadınlar kulübüopuyorumnanaktan çok güzel şeyler aldık. pixa bornozlarımız aynı oldu. Güle güle kullan canım...

yaşasın kadınlar kulübüopuyorumnanaktan çok güzel şeyler aldık. pixa bornozlarımız aynı oldu. Güle güle kullan canım...

sende güle güle kullan canımcım :)
bu arada markafonide storwayde indirim başlamış 3 gün sürecekmiş ürünleri güzele benziyor özellikle çift kişilik örgü battaniye takımları ki fiyatları 209dan 124,90a düşmüş
limangoda da aran tekstil indirimde 1 gün onun süresi de. boshayallersmile
ama bunları alamiciiim mafoldumben taç ek dersin büyük bir kısmını yediii:KK1:
Aldıklarınız hayırlı olsun kızlar:enbuyukkk:

sende güle güle kullan canımcım :)
bu arada markafonide storwayde indirim başlamış 3 gün sürecekmiş ürünleri güzele benziyor özellikle çift kişilik örgü battaniye takımları ki fiyatları 209dan 124,90a düşmüş
limangoda da aran tekstil indirimde 1 gün onun süresi de. boshayallersmile
ama bunları alamiciiim mafoldumben taç ek dersin büyük bir kısmını yediii:KK1:
Aldıklarınız hayırlı olsun kızlar:enbuyukkk:

Ya sorma yaaa, yazın ek ders de yok, bakalım ne yapacağız:gitme:kaydirigubbakcemile3

ben de bugün markafoniye bakıp limangoya bakmaya üşenmiştim. demek orda da var. ama alamam artık zaten ağustosta ekders yok:roflol:

selam kızlar;
az önce geldim eve hemen paylaşayım dedim linenste nevresim takımlarında %50 indirim var saten nevresim takımları 94 tl...almak isteyenlere duyurulur.senede bir defa oluyormuş bu kampanya bilginiz olsun.ben kartaldan aldım erken başlattık biz kampanyayı dedi çalışan ve sanırım cumartesiye kadar devam edecekmiş...bilginize :))))

selam kızlar;
az önce geldim eve hemen paylaşayım dedim linenste nevresim takımlarında %50 indirim var saten nevresim takımları 94 tl...almak isteyenlere duyurulur.senede bir defa oluyormuş bu kampanya bilginiz olsun.ben kartaldan aldım erken başlattık biz kampanyayı dedi çalışan ve sanırım cumartesiye kadar devam edecekmiş...bilginize :))))
Ay çok sağol valla nevresime ihtiyacım var ama bu ara çokta taksidim varakannehir napcam ben yaaaa:KK43:(

selam kızlar;

Ben de tam linens indirimini haber vermek için girmiştim canımm sen benden önce davranmışınn kaydirigubbakcemile5 Bizim burda başlamadı daha 22 ve 23ü gibi başlıcak dedi kız bana cumartesi biter herhalde dedi. Ama depoya girip beğendiklerimi ayırt ettirdim ben hihoyyyt

X