çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

canım sormadım vallahi benim teflon ihtiyacım vardı hepsini teflon aldım .
anladım canım çok sağol yinede
sitesine baktım da tefalin sanki hep tencere tavalarda var gibi o kampanyaboshayallersmile
bende bugün tefalin önünden geçtim sorayım dedim
tahmin ettiğiniz gibi sadece tencerelerde varmış
ben beyaz ya da krem renk istiyordum varmı öyle birşey dedim
tavalarda yeni tasarımlara gidildi eylül ayında renkli ve açık renkli ürünler gelicekmiş duyrulur kızlar
acele etmemeye karar verdim onu bekleyeceğim

ben de bu kış,tefalde üç al iki öde kampanyası vardı, onla tava tencere almıştım kendim set yaptım preference serisiden. ama yeni şeyler çıktıkça insanın alası geliyor yine

limangodaki pike takımlarını gördünüzmü arkadaşlar limangodan alışveriş yapan oldumu acaba

canım ben yaptım limangodan 2 nevresim takımı almıştım güvenilir kampanya bitimnde hemen kargo yapıyolar bikaç gün içinde

limango daki o pikeleri ben de düşündüm kararsızım alsam mı almasamm mı diyeboshayallersmile

slm kıslarrrrr bende ramazandan sonra nişanlanıyorum kısmet olursa. hiç bişeyi olmayan biri olurak çok heycanlı bi çeyiz dönemi beni bekliyo sanırım :)) mutfak aletleri için king de kırmızı bi seri gördüm. evkurda alıcaktım ama biraz pahalı geldi blender seti sadece 150 tl ydi. şimdi SATURN mağazalarında gördüm 49,90 ( 50 değil :) ilgilenenlere yardımcı olur umarım. 4 yılda garantili bi ürün MÜŞ guclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…