sorma canım ya bende bayağı kararsız kaldım o konuda :)
ama tüm setleri alacağım sanırım :)sositososito havale yoluyla almak istiyorum siparişi verdim ama ödemeyi yarın yapacağım o yüzden umarım indirim hala geçerli olur bilmiyorumkismile
aldıklarımın resimlerini malesef ekleyemiyorum, 100 mesaj olmadığı için:sinifsinif:
bambu nevresimlerinden forest modelini aldım bir de microcotton -krem bornoz seti aldım. Baya indirimli olmuş oldu...
kizlar indirim bitmis duyuruyu kaldirmislar siteden..
evet arkadaşıma haber veriştim indirimi o da üye olayım vs derken saat 12'ye 2 kaldı sepete eklerken bittikizlar indirim bitmis duyuruyu kaldirmislar siteden..
İyi oldu valla, yararlandık ya. Almak istediklerimizi aldık.
evet arkadaşıma haber veriştim indirimi o da üye olayım vs derken saat 12'ye 2 kaldı sepete eklerken bittiyetişemedi o
adamlar dakik hemen 12de bitirdiler valla akannehir
yaşasın kadınlar kulübüopuyorumnanaktan çok güzel şeyler aldık. pixa bornozlarımız aynı oldu. Güle güle kullan canım...
sende güle güle kullan canımcım :)
bu arada markafonide storwayde indirim başlamış 3 gün sürecekmiş ürünleri güzele benziyor özellikle çift kişilik örgü battaniye takımları ki fiyatları 209dan 124,90a düşmüş
limangoda da aran tekstil indirimde 1 gün onun süresi de. boshayallersmile
ama bunları alamiciiim mafoldumben taç ek dersin büyük bir kısmını yediii
Aldıklarınız hayırlı olsun kızlar:enbuyukkk:
Ya sorma yaaa, yazın ek ders de yok, bakalım ne yapacağız:gitme:kaydirigubbakcemile3
kuru maaşa talimşu kredi kartım bir gelseydi hala gönderemedi benim yeni banka :umursamaz:
_rz_ gule gule kullan cnm aldiklarini..
Güle güle kullan canım.
Sağol tatlım, daha iyileri senin olur inşallah...
Ay çok sağol valla nevresime ihtiyacım var ama bu ara çokta taksidim varakannehir napcam ben yaaaaselam kızlar;
az önce geldim eve hemen paylaşayım dedim linenste nevresim takımlarında %50 indirim var saten nevresim takımları 94 tl...almak isteyenlere duyurulur.senede bir defa oluyormuş bu kampanya bilginiz olsun.ben kartaldan aldım erken başlattık biz kampanyayı dedi çalışan ve sanırım cumartesiye kadar devam edecekmiş...bilginize :))))
selam kızlar;
az önce geldim eve hemen paylaşayım dedim linenste nevresim takımlarında %50 indirim var saten nevresim takımları 94 tl...almak isteyenlere duyurulur.senede bir defa oluyormuş bu kampanya bilginiz olsun.ben kartaldan aldım erken başlattık biz kampanyayı dedi çalışan ve sanırım cumartesiye kadar devam edecekmiş...bilginize :))))