çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

bellonayı ancak bir sitede buldum orda da tek kişilik sunny pikeler 33 yarınli fiyatı 27
çift kişilik sunny pikeler 44 yarınki fiyatı 36
örgü pikeler 49 yarınki fiyatı 41miş
abartı bir indirim olmamış ki, modellerde o resimlerdeki gibiyse pek hoşuma gitmedi benim

bellonayı ancak bir sitede buldum orda da tek kişilik sunny pikeler 33 yarınli fiyatı 27
çift kişilik sunny pikeler 44 yarınki fiyatı 36
örgü pikeler 49 yarınki fiyatı 41miş
abartı bir indirim olmamış ki, modellerde o resimlerdeki gibiyse pek hoşuma gitmedi benim

Boş ver o zaman tatlım, bu da indirim miymiş?

Tchibonun sitesine yni mutfak ürünleri gemiş kızlar
fiyatlar çok pahalı da değil

picture1f.png

picture2lm.png

picture3l.png

devamı burda ilgilenenler olursa buyrun Tchibo.com.tr || Her hafta yeni bir dünya
ben beyaz döküm tencere ve süt köpürtücüyü almayı düşünüyorum

kızlarr selammm beyaz eşyalardan aristonun bilgisi olan varmı aranızda ? almayı düşünüyorumda nasıldır kullanması

cnm sana daha yardımcı olması adına yazıyorum,beyaz eşya kısmnda araştırırsan bunu daha çok bilgi alırsın bence...orda aynı konuyu bile bulabilrsin...

bayanlar tefalde 5 ürün alana % 40 indirim yapıyorlar istedigin ürüü secip kendi setini oluşturabilirsiniz.bu çeyiz işi zor ya almakla bitmiyor hepimize Allah kolaylık versin güle güle kullaak nasip etsin inşallah.

bayanlar tefalde 5 ürün alana % 40 indirim yapıyorlar istedigin ürüü secip kendi setini oluşturabilirsiniz.bu çeyiz işi zor ya almakla bitmiyor hepimize Allah kolaylık versin güle güle kullaak nasip etsin inşallah.

ya tefalinde internet satışı yok, teknolojiye ayak uyduramadılar ir türlü
ya ben nutricook alıcam o da dahil mi yoksa sadece teflonlar filan mı bi bilgin var mı

X