Öncelikle hayırlı olsun diyelim.
Allah güle güle seve seve her aldığın ürünü de kullanmayı nasib etsin.
Ev tekstili ürünlerinden başlaman gayet mantıklı olur, dolayısı ile iyi ve kaliteli ürünler almanı tavsiye ederim.
Taç ve Sarev tavsiye edeceğim ürünlerdir.
Taç marka nevresimlerde "ütü istemeyen nevresim takımları"nı tavsiye ederim.
Bende 1 tane var, 5 senedir kullanıyorum ne rengi soldu, ne de kumaşı deforme oldu.
Taş gibi tabiri caizse.
Sarev tekstil konusunda kendisini aşmış vaziyette.
Onun da şahane şık, güpürü olmayan, ama bir o kadarda kaliteli, al benili modelleri var.
Tavsiyem araştırman.
Nevresim alırken ucuza kaçmamanı öneririm.
Bilindik ve kumaşı iyi olan markaları seçmekte fayda var.
Bizzat tecrübe ile sabittir, fiyatı uygun diye aldığım bir kaç ürünün ağzı bir yerde burnu bir yerde, atıldı gitti.
Lastikli çarşaf candır, diyorum... Hele ki çalışan bir kadın olacaksanız, hayat kurtarıyor.
Nevresim takımlarında lastikli çarşaf bulunmuyor, fakat eğer denk getirebilirsen Sarev'in bazı modellerinde lastikli çarşaf nevresim takımları mevcut. Ben denk getirmiştim ve çok memnunum. Onu da 5 senedir kullanıyorum, taş gibi...
Lastikli çarşaf alırken de almış olduğun nevresimlere uyumlu alırsan eğer, kullanımı senin için daha göz doldurucu olacaktır.
Yastık mitilleri herkesin aklına gelmez, onu da tavsiye ederim.
Yastık mitili nedir? diyecek olursanız eğer, yastık kılıfını geçirmeden evvel astar niyetine kullanılan kılıftır. Düz beyaz renkte ve kumaşı normal nevresim kumaşından biraz daha farklı oluyor, çok kullanışlıdır, kesinlikle tavsiyemdir.
Gelelim takımlara.
Tabak & tencere takımları tabii ki toplu alınacağından dolayı daha uygun görülse de, ben o tarz takımlara karşıyım.
Tencereler her zaman kullanışsız boyutlarda oluyor ve zamanla kullanılmadan dolaplarda kalıyor.
En azından bende öyle olmuştu.
O yüzden kendi takımınızı kendinizin yaratmanızı tavsiye ederim her zaman.
Bununla alakalı bir yığın yazımı bulabilirsiniz, bir önceki sayfalara bakmanızı tavsiye ederim.
Şimdiden iyi ve hesaplı alışverişler dilerim.
Umarım sayfa yardımcı olacaktır sizlere.