• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çeyiz kolisi yardımı.....

monte

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2013
182
0
46
Çanakkale
arkadaslar istediğim büyüklükte koli bulamadım içersine çeyizlerimi koyup otobüse vereceğimde bende aynı ebatta kolilerden var bir yerde görmüştüm ama hatırlamıyorum aynı büyüklükteki iki koli nasıl birleştirilir bilkiyo musunuz yada fikriniz var mı lütfen yardım edin....

Kargo şirketleri (yurtiçi kargo falan) koli de satıyorlar bildiğim kadarıyla oralardan bulabilirsin boy boy..

Benim bulunduğum semtte koli, bant, çöp poşeti vs satan bi yer var
onun gibi dükkanlara bakabilirsin
nişanlım tekstil işi yaptıkları için onlardan getiriyordu
bir de taşınırken uzun büyük kolilerle kıyafetleri taşımışlardı
onlar çok işimi gördü
nakliye firmalarına da sorabilirsiniz

kızlar cevaplarınız için teşekkürler ama yurtiçindeki koliler küçükmüş sorduk ve öyle koli satan yer yokki burda :(

Allah yardımcın olsun. En zor iş bu olsa gerek. Yardımcı olmak isterdim bilmiyorum satan yerler. Büyük marketler koca koca koliler çıkarıyorlar onlara da sorabilirsin bence.

sevgili arkadaşlar belki sizlerede fikir olur....
bime gittim bimde satılan toz şekerler var ya rica edip onların kolisini aldım istediğim ölçüde byük ama kolinin kapağı yok bende normal koliyi kesmeden yapışkanlı yerlerinden açtım ve şeker kolisine kapak yaptım :))) on numara oldu....

canım bizim marketimiz var..
mesela gelenler istiyorlarlar..
tabi o anda olmuyor..
rica et onlardan durumu anlat. siz toplayın ben şu saatte gelir alırım de..
reyoncu kızlar üşengeçlik yapabilirler. müdürle falan görüşsen iş kesin hal oluruz..

mal geliş zamanları vardır. ozaman koliler açılıp direk çöpe atılıyor..

canım bizim marketimiz var..
mesela gelenler istiyorlarlar..
tabi o anda olmuyor..
rica et onlardan durumu anlat. siz toplayın ben şu saatte gelir alırım de..
reyoncu kızlar üşengeçlik yapabilirler. müdürle falan görüşsen iş kesin hal oluruz..

mal geliş zamanları vardır. ozaman koliler açılıp direk çöpe atılıyor..

tesekkür ederim canım valla aynı ebattaki kolileri zımbayla birleştirdim dünde on numara oldu :)))

Back
X