Çeyiz Hazırlığım :) (mavi nisan)

image.jpeg Arçelik 3300 kahve makinesi, 239 lira, şahane kahve yapıyor, taşma derdi yok, tek eksi yanı en fazla üç fincan çıkıyor, herkes farklı farklı içtiği için zaten birkaç kerede yapmak sorun olmuyor.

hepsi çok güzel bu arada güzel günlerde kullan:) ve hatta fakir dikey süpürgenden alcaktım bugün kalmamış :p o çok iyi diyorlar:))
azur ütüyü 300 tl ye nerden buldun hep daha pahalı da :KK43:

image.jpeg Arzum ar367 çaycı, her ne kadar kırmızı renklisini beğensem de zamanla boyası deforme olabiliyormuş diye mat çelik olanını seçtim, 199 lira

hepsi çok güzel bu arada güzel günlerde kullan:) ve hatta fakir dikey süpürgenden alcaktım bugün kalmamış :p o çok iyi diyorlar:))
azur ütüyü 300 tl ye nerden buldun hep daha pahalı da :KK43:
Teşekkür ederim, daha güzelleri senin olsun :) Denedim gayet memnun kaldım, şarjlı almadım özellikle, bunların kullanım ömrü daha uzun oluyormuş. Özellikle mutfakta yemeklerden sonra kullanmak pratik olur diye düşünüyorum. Ütüyü gittigidiyorda tekzen satıcısından aldım, orijinal ve faturalı gönderdiler. Kazanlı ütü almayacaksan önerebilirim. Çok rahat bir şekilde kırışıklıkları açıyor, zamandan tasarruf sağlıyor.

X