- 10 Ocak 2017
- 433
- 494
- Konu Sahibi mavi nisan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de bunun 2lisinden mi alsam diyorum ama o da gereksiz pahalı gibiEki Görüntüle 1937639 Arçelik 3300 kahve makinesi, 239 lira, şahane kahve yapıyor, taşma derdi yok, tek eksi yanı en fazla üç fincan çıkıyor, herkes farklı farklı içtiği için zaten birkaç kerede yapmak sorun olmuyor.
aynısından evde var çok memnunuz ne zamandır da kullanıyoruz iyi seçim yapmışsın benceEki Görüntüle 1937644 Arzum ar367 çaycı, her ne kadar kırmızı renklisini beğensem de zamanla boyası deforme olabiliyormuş diye mat çelik olanını seçtim, 199 lira
Ben özellikle ikilisini almadım, ikilisi hem çok yer kaplıyor hem de pahalı. Hızlı yapıyor zaten, sorun olmaz diye düşünüyorum.ben de bunun 2lisinden mi alsam diyorum ama o da gereksiz pahalı gibi
Çok sevindim bu güzel yoruma, teşekkürleraynısından evde var çok memnunuz ne zamandır da kullanıyoruz iyi seçim yapmışsın bence
Teşekkür ederim, daha güzelleri senin olsun :) Denedim gayet memnun kaldım, şarjlı almadım özellikle, bunların kullanım ömrü daha uzun oluyormuş. Özellikle mutfakta yemeklerden sonra kullanmak pratik olur diye düşünüyorum. Ütüyü gittigidiyorda tekzen satıcısından aldım, orijinal ve faturalı gönderdiler. Kazanlı ütü almayacaksan önerebilirim. Çok rahat bir şekilde kırışıklıkları açıyor, zamandan tasarruf sağlıyor.hepsi çok güzel bu arada güzel günlerde kullan:) ve hatta fakir dikey süpürgenden alcaktım bugün kalmamış o çok iyi diyorlar:))
azur ütüyü 300 tl ye nerden buldun hep daha pahalı da