- Konu Sahibi MissBiricik
- #1.681
kardşm adlı albüme bak canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
süper olur canım bencede yap derim ben.
inan çok mutlu olacaktır
çok hoşsun canım
Allah tamamına erdirsin askerinede bi an önce kavuşursun inşallah:asigim:
öyle diyelim gülüm boşver benimkini de deşmeyelim ben zaten çok bunalınca anlatıyorum kızlara başlarını şişiriyorum![]()
ama sadece şunu bil canım ilgisiz,umursamaz,en ufak bir şeyi esirger o derece yani.Daha şu bir çift çorap al kızım dediğini duymadım aksine benden bekler hep.
Küçük bir örnek;
onlardayız bir gün nişanlım mutfakta nasıl olduysa borcamı kırdı.Borcamı da ben almıştım ona set halinde neyse kayınvalidem evde yoktu.Görümcem de söylemiş kırıldığını hemen söylemiş diyorum çünkü evden haberi yok kızı söylemeseydi borcamı hatırlamazdı bile.Neyse işte daha sonra karşılaştık bayramda geline birşeyler alınmaktan falan açıldı konu nasıl olduysa bana dönüp önce şu kırdığın borcamı getir sen,ben tabi aynen böleee :1shok: işte böyle güzelim...
evet hiç şüphem yok çok mutlu olacağından sağol canım girdin kanıma:lepi:
askerinlede çabucak kavuştursun ALLAH ım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
zemuszemus
yok yok yeter boşver onun anne diye bi ünvanı var şimdi ona başka zaman takım alırsın
kardşm adlı albüme bak canım
öyle diyelim gülüm boşver benimkini de deşmeyelim ben zaten çok bunalınca anlatıyorum kızlara başlarını şişiriyorum![]()
ama sadece şunu bil canım ilgisiz,umursamaz,en ufak bir şeyi esirger o derece yani.Daha şu bir çift çorap al kızım dediğini duymadım aksine benden bekler hep.
Küçük bir örnek;
onlardayız bir gün nişanlım mutfakta nasıl olduysa borcamı kırdı.Borcamı da ben almıştım ona set halinde neyse kayınvalidem evde yoktu.Görümcem de söylemiş kırıldığını hemen söylemiş diyorum çünkü evden haberi yok kızı söylemeseydi borcamı hatırlamazdı bile.Neyse işte daha sonra karşılaştık bayramda geline birşeyler alınmaktan falan açıldı konu nasıl olduysa bana dönüp önce şu kırdığın borcamı getir sen,ben tabi aynen böleee :1shok: işte böyle güzelim...
paptya canım hosgeldın yeni gördüm günaydın canımm
biricik sende hoşgeldin canım
günaydın dedim kmse de cvp vermedi mafoldumben
paptya canım hosgeldın yeni gördüm günaydın canımm
biricik sende hoşgeldin canım
günaydın tatlım hoşgeldin
albüme bakıyolardı görmemişlerdir ben gibi :kedi:
hoşbulduk canım opuyorumnanaktan
nasılsın