- Konu Sahibi MissBiricik
- #1.721
var cnm nete girecek cag kebabı yiyecek ama yemin töreninden sonra hepsi inşallah
birbirimize kamera açacazz:Saruboceq:
anladım cnm.
ben her cam açışta heyecanlanıyorum.
kalbim hızla atıyo opuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
var cnm nete girecek cag kebabı yiyecek ama yemin töreninden sonra hepsi inşallah
birbirimize kamera açacazz:Saruboceq:
evet kız vardı tangalarım bnm bi kaç tane giyiniyodum ben
bazı pantolonlarda külot izi oluyodu o yüzden :jeyyar::roflol:
Tanga giydiğim zaman popişim üşüyo illa normal giyip atletimi aşağı kadar çekecem yoksa soğuk gelen yerlerden donuyom:roflol:
anladım cnm.
Nisan çeyizler güzel bebem. Lepi bol şanslarrr. Ada fıkraya bayıldımkaydirigubbakcemile3
nisan ben üstünü beğendim canım
bence güzel durmuş
senin neden içine sinmedi ki
O da olur çilekcim.
Ay kızlar size bişey diim mi biz balayında napcaz ya ben yüzme bilmiyorum:roflol: Küçükken boğuluyodum az kalsın bi adam kurtardı o zamandan beri denizin kenarında geziniyorum![]()
opuyorumnanaktan
bilmemki. bi an öle hissettim:sm_confused:
bende yüzme bilmiyorum. hem biz nişanlımla pek deniz kenarı biyer düşünmüyoruz.
burda yarım saat uzaklıkta deniz var zaten.
istediğimiz zmn gideriz diye düşünüyoruz.
buyüzden daha sakin biyer istiyoruz.
evet kız vardı tangalarım bnm bi kaç tane giyiniyodum ben
Tanga giydiğim zaman popişim üşüyo illa normal giyip atletimi aşağı kadar çekecem yoksa soğuk gelen yerlerden donuyom:roflol:
:roflol::roflol::roflol:evet kız vardı tangalarım bnm bi kaç tane giyiniyodum ben
muhtemelen kıs :roflol:anladım cnm.
bende yüzme bilmiyorum. hem biz nişanlımla pek deniz kenarı biyer düşünmüyoruz.
burda yarım saat uzaklıkta deniz var zaten.
istediğimiz zmn gideriz diye düşünüyoruz.
buyüzden daha sakin biyer istiyoruz.
bence güzel yakışmışta:1rolleyes:
bende yüzme bilmiyorum nolcak şimdi:roflol::roflol:
ben denize giremem zaten tesettürlüyüm
ben giremezsem oda giremezşakkıdı
en iyisi bizde deniz kenarı düşünmeyelim:icecream:
:roflol::roflol::roflol:
muhtemelen kıs :roflol:
sana assos kadırga koyunu öneririm o zaman delikafadulden
bilmiyorum ama ben deniz kenarı düşünmüyorum.
nişanlımda bende pek denizle alakalı değiliz.
H kızlar tanga falan dedikte nan napcam ben evlenince çoraplarımı bile haziranda çıkarıyorum gece:roflol::roflol::roflol: cıbıl cıbıl zatürce olurum sanırsam:sinifsinif:
H kızlar tanga falan dedikte nan napcam ben evlenince çoraplarımı bile haziranda çıkarıyorum gece:roflol::roflol::roflol: cıbıl cıbıl zatürce olurum sanırsam:sinifsinif:
bilmiyorum ama ben deniz kenarı düşünmüyorum.
nişanlımda bende pek denizle alakalı değiliz.
inşşş yoksa ilk hafta boşar beni çocuk.kocan ısıtır seni kıs dert etme.:jeyyar:
inşşş yoksa ilk hafta boşar beni çocuk.
Kafama yazma, boğazlı yoksa boğazıma ayrı yazma, belimede ayrı şal, ayağıma çorap çoraplarda paçalarımın içinde olacak yoksa gene soğuk sızıyor. Ev sıcak aslında.
Yani iğrençç bi görüntü yani çocuk beni görse kusar sanki ya da ninesini çağrıştırdığım için uslu uslu uyuruz hep her gece kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Kafama yazma, boğazlı yoksa boğazıma ayrı yazma, belimede ayrı şal, ayağıma çorap çoraplarda paçalarımın içinde olacak yoksa gene soğuk sızıyor. Ev sıcak aslında.
Yani iğrençç bi görüntü yani çocuk beni görse kusar sanki ya da ninesini çağrıştırdığım için uslu uslu uyuruz hep her gece kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3