- Konu Sahibi MissBiricik
- #9.721
günaydın yada tünaydın:)
çok okuyamadım geçmişi
hatige ve sipaydi güle güle kullanın canım aldıklarınızı
hoş geldin tatlım.. çok sağol :))zemuszemus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok okuyamadım geçmişi
Al tabii :)) zemuszemus
çok okuyamadım geçmişi
fiyatlar nasıl hatigeçok güzellermiş güle güle kullan
![]()
Haklısın sipit yerine göre değişirbakces artk
![]()
neye göre alıcam ama :sm_confused::sm_confused:
haklısın banyo ya göre :))
güle güle kullan canım opuyorumnanaktan
tebrikler cnmben evlendim! antalyadayız şuan aşkımla, mükemmel bişey evli olmak, bir an önce darısı başınıza hatunlar, sizi özledim, yemeğe inmeden bi bakıym dedim ama terkedilmiş burası:bbo: yok kimsecikler
günaydın kızlarrrrr
bende hafta sonu biricikin bahsettiği brillanttaki ind.3 tane tek kişilik nevresim aldım misafire fln diyerektennn bide arçelikte ind. vardı tiryaki 49 tldi ondan aldım fiyat uygun bulunca zıpladım hmn duruma göre kullanmayacak gibi olursam annem kullanırrr die =))
biricik sağol tatlım güzel günlerde kullanırız inş.. :)) sende güzel günlerde kullan aldıklarını :))
sağol canımyerimseniben
nasılsın
iyiyim canım benim sen nasılsın ? hafta sonu eksik tamamlamakla geçti ama baya bişiler bitti çok şükür..hepsi bitmedi tabii var daha :)) :asigim: bu arada nevresimlerin çok güzel bende alıcam özdilek bizim orda biyer satıyo netten beğen o modeli getireyim dedi bakalım :))
bende iyiyim canımopuyorumnanaktanyoruculuğun yanında da çok zevkli oluyodur eminimaklinialirimsmile
pahalanmış ama özdilekler ben eski fiyatı yakaladım son anda iyi oldu ama sevindimsempatiksalakcinni
hatige ve biricik; hayırlı olsun canım aldıklarınız... güle güle kullanın:)))