- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #9.421
okey uygulicam:lepi:Elle bi yumuşacıksa al derim canım :roflol: Haşur huşursa alma.
vallaa her şeyy artık sıkıcı yaaa kızlarrr yaz gelsin artık her yer cıvıl cıvıl olsun daraldım vallaa şubat ayı çok uzadı o kadar da kısa ay halbuki 28 gün...
aaaaaaaaaaaa! nişanlım aradı. opuyorumnanaktan ay rahatladım yaa
aaaaaaaaaaaa! nişanlım aradı. opuyorumnanaktan ay rahatladım yaa
kızlar bizim burdaki japon pazarından aşağıdaki seti yaptım günlük yemek takımı için, ama böle fincanı falan yok, sadece çorba kasesi, yemek tabağı, tatlı tabağı, bir de pasta tabağı, 6 kişilik ve bu takım sadeceeee 34 tl tutuuuuu delikafadulden çok ucuza kapattım, çok mutluyummmm :sm_cool:
günaydın kızlar
adacm oo birlikteydin sevdiceğinle hee çok sevindim
günaydın herkesee bayanssulusmile
günaydın kızlarr:))))
ayy adacım okudum yazdıklarını... hep böyle ol işte...çok sevindim senin adına:)))
adaa sana da iki kelimem var
eferin kız :))
buarada senin koca matbaacımı
nirde matbaacı
hani evlnemeyi başarabilirsem arkadaş indirimiyle basar belkim bana da davetyeleri aklinialirimsmile
günaydın şekerim,güzel bir gün geçir kızzzzz :)
:lepi: eferim di mi bana canım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bence de kızzz,ama sanki ben bu adamı kıskanınca daha çok aşık oldum.Dün resmen ciğerimin içine sokacaktım yani o derece kaydirigubbakcemile3 ayrıca matbaacı değil ama reklam-basım vs. gibi işleri yapıyorlar serigrafi yani,tabi canım ne demek sen iste yeter ki gerçi işlerinin yoğun olmadığı bir dönem olması da önemliymiş ama ben yine de yaptırtırım bir şekilde.700 tanelik davetiyeyi biz zarfıyla 50-60 Tl.ye hallediyoruz işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?