- Konu Sahibi MissBiricik
- #7.421
slm hatige nirdesin senaklinialirimsmile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm hatige nirdesin senaklinialirimsmile
naptın hafta sonu
al canım burda bu galiba canım yani bu olması lazım çok benziyor bayanssulusmile
şimdiden balayını hallettiniz demek hadi hayırlısı
buldun mu mobilya
biricik hoşgeldin
hatige hoşgeldin
nabersiniz kızlar
hallettik cnm yaa yer olmaz hem erken rez. yaptırdık daha uygun :))
mobilya ya gelince beğendiklerimiz oldu fikir aldık ama heryere bakmak orda zor bilirsin sende kocaman biryer :))
kaldığımız yerden devam edicez haftaya bakıcaz..ama çok beğendiklerimizi not aldık opuyorumnanaktan
Hoşgeldin Hatige. Balayını nereyi ne kadara ayarladınız? Erken rezervasyonlarda çok avantajlar oluyor mu ki?
teşekkürler canım hoşbuldum..balayında ets de %30-35 indirim var..az bi indirimde değil..4-5 otel vardı kafamızda Amara Wings de karar kılmıştıkki son anda Long Beach istedim ben hoşuma gitti..ets deki bayanda önerdi ve tavsiye etti.. güsel bi paket hazırladı bize 7 gece-8 gün uçak falan transferde dahil iyi olduuu :))opuyorumnanaktan
Dediğin otellere baktım internetten; isabetli bir karar vermişsin. . Baya güzele benziyor. %30-35 lik indirimle hesaplı olsa gerek. Umarım güzel bir balayı geçirirsiniz.
oh oh hayırlı olsun hatigene kadara gelio toplam cnm ?
hoşbulduk hilalim nasılsınaklinialirimsmilebiricik hoşgeldin
hatige hoşgeldin
nabersiniz kızlar
hallettik cnm yaa yer olmaz hem erken rez. yaptırdık daha uygun :))
mobilya ya gelince beğendiklerimiz oldu fikir aldık ama heryere bakmak orda zor bilirsin sende kocaman biryer :))
kaldığımız yerden devam edicez haftaya bakıcaz..ama çok beğendiklerimizi not aldık opuyorumnanaktan
iyiyim biricik bebeimsen nasılsın
belli değil henüz canım yaa didim e gidelim dio bizimki ben voyage belek istiyorum karar veremedik henüz
uygunmuş bayağı hyrlı olsun =)