- 29 Ağustos 2008
- 5.664
- 54
- 363
- Konu Sahibi MissBiricik
- #5.661
bımın sıtesıne bakın kızlar aktÜel ÜrÜnlere
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet biricik yaa çok geç kaldım sanırım :bbo: yemek takımı almaya karar verdim az önce, yoksa yetişmicek hiçbir şey, kütahya porselenin takımları hoşuma gitti netten baktım da. ne dersiniz? kullanan veya başka bir önerisi olan?
yok canım senin aldığın benimkinden 1 sonraki kampanyaydı.Benim bugün elime ulaştı.Seninkide gelir bu hafta
evet biricik yaa çok geç kaldım sanırım :bbo: yemek takımı almaya karar verdim az önce, yoksa yetişmicek hiçbir şey, kütahya porselenin takımları hoşuma gitti netten baktım da. ne dersiniz? kullanan veya başka bir önerisi olan?
bualamadımm off tarih 29.01 diyor bir hafta önceninki var biricik paylaşşsana sen bimin sitesinden bakalım dier renklrine de..
bende küyathya porselen aldım cnm :))
bende dün gördüm bimde afişini
cnm paşabahçenin kırmızı renk gelen bimleri araştırın derim :))
elektrik süpürgesi geliyomuş bide sulu 89 tl nasıldır bilmem
ben aldım süpürgemi gerçi
canım heryere aynı gelir renkler değişirmi kidelikafaduldenbende dün gördüm bimde afişini
cnm paşabahçenin kırmızı renk gelen bimleri araştırın derim :))
elektrik süpürgesi geliyomuş bide sulu 89 tl nasıldır bilmem
ben aldım süpürgemi gerçi
ay ben valla çıkamicam bu işin içinden :çok üzgünüm: evimde çok büyük, daha hiç bi eşyam yok napıcam nasıl döşicem bu evi kızlar yaaa! telaşlandım birden nişanlımı aradım, tamam hafta sonu beyaz eşyalarımızı alırız sen sakin ol dedi. hatige sen aldın mı beyaz eşyalarını? aldıysan hangi marka? hiç de anlamam bu işlerden bilmiyorumkismile
evet graceful cuma geliyo.
yaa bu bimin bana komisyon vermesi lazım şimdiden 2 müşteri topladım:sm_cool:
ay canım seninde düşündüğün şeye bak fazla eşya alma zaten bunalırsın
bi başlarsanız devamı gelir zaten.
sana hediye vermesi lazım bu takımı yerimseniben