- Konu Sahibi MissBiricik
- #5.341
biricik nerdesin sen bak misafirler de geliyo zaten son günlerim yokum artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
al sana iltifat tabağını hiç beğenmedim ne öyle iki çizik varkaydirigubbakcemile3
aslında karanlık çıkmış bişey de belli olmuyo ama fena olmadı gibi halılar toparlıcak işte öyle eklerim çeyiz de gidersalonun süper olmuş nan zarife mutfağınada bayıldım ne şanslı hatunsunkaydirigubbakcemile2
al sana iltifat tabağını hiç beğenmedim ne öyle iki çizik varkaydirigubbakcemile3
yarın sabah burdayım son kez sohbet edek bariii doya doyasenağlama senağlama senağlamabiricik nerdesin sen bak misafirler de geliyo zaten son günlerim yokum artık
biz zarifeynen böyle anlaşıyoz olumunekankayizsmilealemsin biricik yaaaahihoyyyt
aslında karanlık çıkmış bişey de belli olmuyo ama fena olmadı gibi halılar toparlıcak işte öyle eklerim çeyiz de gider
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldengüzeldii bu
yarın sabah burdayım son kez sohbet edek bariii doya doyasenağlama senağlama senağlama
biz zarifeynen böyle anlaşıyoz olumunekankayizsmile
:hooray::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
nurrose evin çok güzel allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin düğün ne zaman?
çok az kalmış cnm heyecan ne durumda12 gün kaldı canımmm sağol:asigim::asigim::asigim:
çok az kalmış cnm heyecan ne durumda
geçmiş olsun bu arada gözünde ne var gözlükmü kullanıyosun
zarife yine ekleyip silmişsin ve ben yine kaçırdım:bbo:alsanaalsanasmile
ekle ekle=)
güle güle otur cnm evin güzelmiş ama ilk başta dedim hep koyu renkleri seçmiş diye de kırmızı eve renk katmışzemuszemus
yok canım da
mikrop kapmış dediler damla kullandım geçmedi kalem süremiyorum düğüne iyleşsin diye gitcemmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
heyecanı da herkes soruyo ama ben tuhaf mıyım ne-tatlicadiarzu-
gayet normalimmsırnaşık şeysırnaşık şey