- Konu Sahibi MissBiricik
- #5.301
evet iyisi olsun güle güle kullan canım.
esra hoşgeldin
sağol canım benimm:1hug:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet iyisi olsun güle güle kullan canım.
esra hoşgeldin
iyi sayılır cnm grip olucam galiba başım ağrıyo burnum tıkanıkhoşgeldin esracım nasılsına.s.
hb cnmevet iyisi olsun güle güle kullan canım.
esra hoşgeldin
iyi sayılır cnm grip olucam galiba başım ağrıyo burnum tıkanık
nevresim takımın ve dantellerin çok güzel cnm hepsini kendin yapmışın ne güzel bende öyle bi beceri yok elim çok sıkı tahta gibi oluyo yaptığım
anladım cnm baya güzelleşmiş o zaman elinilk zamanlar benim elde tahtaydı cnm zamanla yumuşadıkaydirigubbakcemile3
zeynep maillerimden buldum neresi olduğunu
google a toosis yaz çıkacak sayfası
ordaki pınar hanımla görüşüp yaptırdım ben
canım bu fazla dallı mallı ben sana bulurum en güzellerindenolumunekankayizsmile![]()
bu da çok güzelmiş dimi
maharetli kızlarımız çokya dantelde biricik örgüde nisan 1 numara:hooray:
Kızlarrr yardımm !!!
karacadan çeyiz seti almayı düşünüyorum içinde yemek takımı,tencere takımı ve çatal bıcak takımı var bu 1.400 + ben bide kahvaltı takımı ve günlük yemek takımıda alıcam hepsi birlikde 1650 ediyooo hepsinide çok beyendim vede karacada çok seçenek var hepsi içime sindi resimlerinide paylaşırım bi arada ama bide size soruyim dedimm ne yapsam alsammı kalitesi sizce nasılll ?
![]()
bu da çok güzelmiş dimi
ben kütahya aldım
alırken satan adam karaca alacağına ismi olmayan ucuz başka vardı bunu al daha iyi dedi
karaca çinde üretiyomuş ve kalitesizmiş
hehe aynı anda yazdık ya resim çekmedim ki ekleyem öle telefonla buruşuk bi kaç resim
hadi buna mı ekleyem ötekine mi sen seç