- Konu Sahibi MissBiricik
- #5.261
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bu nevresi takımı nasıl sizce ilk gördüğümde çok çok beğendim fikir lütfenboshayallersmile marka özdilek
[]
canım tek kşiliği 55 flan çitf kişiliğide 65lerde sanırım ama benim bi toptancı var ordan isterim o getirir çifti 50 lira.bornoz takımınıda öyle yaptım bulamamıştım hiçbi yerde sağolsun adamda getirdi özdileğndi aynı.ayyy bayıldımmm...boshayallersmile fiyatı ne kadar biricik
Canım bende güzel nevresim takımı e sende beğendiysen iş tamamdır özdilek te kaliteli bir marka zaten fiyatı ne kadar ?
Canım ben 12 kişilik alıcam aynı takım olsun diye![]()
Canımmm havlular müthişşşş 4 adet havlunun aynısı bende var![]()
Çokta uygunmuş canım içine sindiyse kaçırma derim![]()
Evet 12 kişilik en iyisi 4 kişide gelse 10 kişide gelse o takımdan çıkarılır en azından takım olur uyumlu olur :)
Kuşumm sen mi yaptın hepsini :1hug:
süpersin vallahi ben hiç yapmadım böyle ağır havlu kenarları hep hafiftir çok uğraştırmayan yün işinide bilirim ama kolay patikler atkı ve kolay çok desenli olmayan lifler örerimMaşallah canım nazar değmesin tü tü tü tü zemuszemuskaydirigubbakcemile3
Ya benim bir sürü görümcem var senin kadar becerikli olmam lazım hemen eğitim alayım annemden bak heveslendirdin beni görümcelerimin çeyizlerini yaparım benim çeyizlerm tamam hazır çünkü :kedi: