- Konu Sahibi MissBiricik
kızlar buda yemek takımı onuda hisardan aldım
ay çok kibarmıııııışşşşopuyorumnanaktan
kare günlüğe uygun değil bence ama misafire olabilir çünkü makinede kırılıyor filan diyorlar kırk yılda bir elde yıkanıverir ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar buda yemek takımı onuda hisardan aldım
bernardonunkiler güzel. sitesinden bak istersenkızlar ben hisardan tencere yemek takımı ve çatal bıçak aldım resimlerini koydum belki fikir olur size.yalnız büfe için kadeh takımı istiyorum set halinde önerisi olan varmı
seval ben de aynı böle sade desen aradım bugün ama karelerde vardı hep
kullanışlı olcak mı sence kare takım
Allah korusun canım ya
200 bornoz çok çok da değil kızdırma beni haklava:
bi kaç örnek kızlar. size fikir olsun diye
bernardonunkiler güzel. sitesinden bak istersen
valla bilmiyorum ama hoş duruyo.neden kullanışlı olmasınki hayatım
güzelmis de kim yapcek bunlariiii:sm_confused:
valla ben ugrasmam..:umursamaz:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bizim evde var ablam bayılıyo gerçi ama masada acayip yer kaplıyolar o yüzden istemiyorum ben
ama en güzel desenleri kare takımlara yapıyolar gördüm bugün
evet canım yaa yapımı zor.almaya kalksan çok pahalı anacım. ilk eklediğim takımını fiyatı 1250 imiş.
klava:
ay çok kibarmıııııışşşşopuyorumnanaktan
kare günlüğe uygun değil bence ama misafire olabilir çünkü makinede kırılıyor filan diyorlar kırk yılda bir elde yıkanıverir ama
evet en güzel desenler karelerin. nerelere baktın canım bgn yemek takımı için.
de moonji diye bi site var ordaki takımlar çok güzelllgamyoncuiremsu
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bizim evde var ablam bayılıyo gerçi ama masada acayip yer kaplıyolar o yüzden istemiyorum ben
ama en güzel desenleri kare takımlara yapıyolar gördüm bugün
yok canım nolcek kırılırsa kırığını götürüyosun hisara yenisini veriyolar yeterki parçasını atma
salon takımı zarifecik. kaydirigubbakcemile3
seval bozuyolar mı bilmiyorum. bernardonun mağzasına git bi sor istersen
350 400 fln okuduydum benkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
sende muhasebeciymişin masada bile yer hesabı yapıyosunn:roflol::roflol:
salon takımı zarifecik. kaydirigubbakcemile3
seval bozuyolar mı bilmiyorum. bernardonun mağzasına git bi sor istersen
yok kııız bir tane de 400 milyonluk beğendim demiştim valeronun onu hatırlıyorsundur ama kendime hakim oldum tabiki zemuszemus
ben niye bu eli işlerini hiç sevmiyorumya herşey dümdüz olsun istiyorum bir de yazık gibi geliyr bana ne gerek var uğraşmaya yada o kadar para vermeye amaaan :jeyyar: