- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
- Konu Sahibi MissBiricik
- #39.861
kahvaltı için minik çöp tabaklarım ![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
![qFyWnl.jpg](http://i.imgur.com/qFyWnl.jpg)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haydi hayırlısıyla işnşallah şimdiden hayırlı uğurlu olsun :)))selam kızlar bende çeyiz hazırlığı yapanlardanım :)) daha yeni yeni başlıyorum hadi hayırlısı erkek arkadasım askere gidicek daha ama biz evlenene kadar bi 3 yıl geçer heralde :) toplam 7 yıl olcak yaa![]()
Abartıdan başka bişey değil aman sakın en fazla 7(hediye gelecekelrde bu rakama dahil:)) en fazla o da .16-17 mi![]()
![]()
![]()
Amanda benim çıtır arkadaşım evlenmiş barklanmış şimdide eski topiğine haber vermeye mi gelmişhey gidi günler heyyy..
tanem mail atamıom yine bebişimm
dua ediyrm senin için inş. olur.
çok yoğunum zaten haftaya perşembe kınam var.
cumarteside düğün
nikahım kıyıldı evli bir hatunum artık![]()
Gtmd neler yapiyosun kız tek çeyiz arada konuş :)) Bunlarda çok güzeller bu arada :))kahvaltı için minik çöp tabaklarım
![]()
Aynen tatlış ben diğerlerini ölçülü aldım hepsi normal bir bu kalabalık oldu kayınvalidemde verdi, iki tanede hediye geldi derken rakam arttı.çeyiz olayında çıldırdık artık
çöp tabağı bile alıyoruz hemde 6lı
tanem senin dediğini çoğu kişi diyor
çok almamak gerek
napiyim işte kızlar yaaa, okula git gel ders hazırla ders anlat, çocuk bakıcılığı yap, hayat böyle geçiyo, ben de kafa dağıtmak için alışveriş yapıyorum gerek çeyizlik gerek kendim için, böyle yani![]()
kahvaltı için minik çöp tabaklarım
![]()
kızlarr yarın akşam kına gecem varr
dua edin bana olur muu
taneemmmmmmm
doğru mu görüyorum 9 hafta 1 gün
sağlıkla gelsin inş çok sevindim canım şükür![]()