- Konu Sahibi MissBiricik
- #39.901
Hayırlısıyla olur inşallah .birgün bende bu güzel heyecanları yaşar mıyım ki... inşallah... en kısa zamanda hayırlısıyla tüm bekleyenler yaşar bu güzel telaşları... içim hüzünlendi yine..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısıyla olur inşallah .birgün bende bu güzel heyecanları yaşar mıyım ki... inşallah... en kısa zamanda hayırlısıyla tüm bekleyenler yaşar bu güzel telaşları... içim hüzünlendi yine..
jean canım oradan tatil almadık ama sapancaya gittik:)
hani demiştin ya otobüs var diye biz trenle gittik daha rahat oldu daha da ucuz gidiş dönüş 11 lira
bak sana önerim var he sapancaya giderseniz kesin istanbul dereye gidin süper orası
bize biri dewdi gidin diye
diyen kişi de bizi arabalı sanmış yakın dediyürü yürü 1 saatte ancak vardık:)
sonra bi gittik Allahtan çok güzelmiş değdi dedik :)
yani diceğim o ki giderseniz araba maraba öle gidin ama gittiğinize kesin değer
şelale var dere var alabalık var ördek var var Allah var
hadi kendine iyi bak güzelim
Günaydın fıstıklar :))
yavru bebiş nasıl?
Tebrikler tatlım senin adına çok sevindim :)) E nasıl geçti ?kızlarrr selamm, dün beni istemeye geldilersizinle de paylaşıyım dedimmm
![]()
Tebrikler tatlım senin adına çok sevindim :)) E nasıl geçti ?
Maşallah ne güzel :) Hayırlı olsun tekrar .güzeldi, heyecanlıydı tabi bayaa, dıştan geldikleri için yemek falan yaptık, yenildi içildi oturuldu, sonra ben mutfaktayken, babası malum cümleyi kurduubizimkiler de bi düşünelim taşınalım dediler, verilmedim henüz yani, haftaya biz de onlara gidicez, orda bi tarih kararlaştırılır işte artık, öyle yanii
selam kızlar ben geldim
evlendim de geldim
çok şükür herşey bana göre en güsel şekilde oldu bitti
balayı vs dolu dolu dinlendik gezdik yedik içtik çok güseldi
ve geçtğmz pzrtsi itibariyle iş başı yaptım bile
kına gecesinden önce ben bide küçük kına yaptım evde
çok istediğim ama parasından dolayı tutamadığım tef ve dümbekçiyi kardşm tutup o gece getirdi ve ben şok
çok mutlu etti beni. pc de müzik ayarlamıştım o gece için gerek kalmadı
harikaydı,doyasıya göbek attım![]()
Çok sevindim senin adına cici gelinHayırlı uğurlu olsun tekrar harika br hayat diliyorum .
Kızlar merhaba nasılsınız ? Arada ses verin![]()