- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #38.141
opuyorumnanaktan :sm_cool:- 11 Eylül - tiwinky - düğün opuyorumnanaktan :sm_cool:
- 12 Eylül - DaMla - düğün
- 18 Eylül - FE.OZ - düğün
- 19 Eylül - papatya2507 - düğün
- 19 Eylül - undomiel - düğün
- 25 Eylül - hatige - düğün
- 25 Eylül - sirkencubin - düğün
- 25 Eylül - çiğdemkök - düğün
- 3 Ekim - lepi - nikah
- 3 Ekim - Cilek - düğün
- 10 Ekim - MELTEMRE - nikah
- 16 Ekim - Elcintih - düğün
- 23 Ekim - NektaR - düğün
- 29 Ekim - emel_1988 - düğün
9 ekimimi atlamışsın ama
HATİGE SİZDEN bi anda kurtulucam işte
günaydın kızlarr :)) dün akşam mutfak masam geldi, bide zigon denen zamazingodan aldım, sevmiyodum orta yerde yada bi köşede ama yeni yer kaplamayan katlanan bi model aldım lazım olunca çıkartılır artık :))
hım anladım canım tamam bu kalsın takvimimde zaten 9 ekimli olan var
:lepi: sonra sana sayıcaz kuzummm :))aklinialirimsmile:jeyyar:
güle güle kullan hatige.zemuszemus
TAMAM ozamankaydirigubbakcemile5
herhalde sizden bi kurtulabilsem sonra bana gelecek sıra mirmirmirmirnaniknanik
artık sizinde ramazan geliyor 1 ay dinlenirsiniz birazcık.
eee işte iftara kadar bile olsa az çok dinleneceksiniz belki daha yoğun geçecek ama genelde anneler aman ramazan geliyor diye hep önceden başlamıştır yapmaya.
haklısın canım, biz de hep onu düşündük aman ramazan gelmeden en azından çoğu şey bitsin diyeee :)) anneler zaten paniklaelaelaelaelae
benim annem 10 ay varken panik yapıyor nasıl yapıcaz edicez diye eeee seninkine hak vermek lazım Şeniz
ah o annelerrr bilmezmiyimm cnmm yaaaa onlar aslında ortada hiçbirşey yokken başlıyorlarrrr sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile2 iyiki varlarrr :1hug:
eee işte iftara kadar bile olsa az çok dinleneceksiniz belki daha yoğun geçecek ama genelde anneler aman ramazan geliyor diye hep önceden başlamıştır yapmaya.
bazen çok kızıyorum olur herşey ne bu stres diye sonra üzülüyorum :1hug: kesinlikle benden daha heycanlı onun heycanı bana yansıyan aslında yok içimde sadece zamanın sıkıntısı vardı nişanda falan
aynen benim anne hazırlladı herşeyi ramazan öncesinde daha 2 ay var düğüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?