- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #37.401
bende şimdi öyle bi baktım herşey dahil ile Tam pansiyon arasında pek bi fark yok gibi. yada ben göremedim :kedi: Ben Fethiye istiyorum oraya görmemiştim. aklinialirimsmile
güzelce bi balayı olacak demek ne güzel laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
erken rezv. yaptırırsınız cnm sizde :)) görmediğin yeri görmek bencede mantıklı :)) daha güzeli senin olsunnnnnnnn naniknaniknaniknanik
amin canım inşallah bizim günümüz netleşse erkenden yaptırıcaz sempatiksalakcinni bekliyoruz şimdlik akannehirakannehir
aynı gidios senle bizde bu aralar tam netleşememiştikkk :)):1hug:
ŞenizŞeniz evet sen 7 aydan saydın sanırım çünkü benim nişan zamanımda senin 6 yada 7 ayın vardı yılbaşını atlatalım 2011 girdik mi herşey tamam kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
evet geçen yıl 6 haziran da bnm nişanım vardı :)) 2011 girdikmi herşey tamam :teytey::teytey::teytey:
bir tatlı selam opuyorumnanaktan
hb speed nbrhoşgeldin çilek.
Kıslar selam
2 ayım kaldı...Şafak 57 ..Almak istediğim o kadar çokşey varki aslında..Neyse diyorum önemlileri halledeyim kalanını düğünden sonrada alırız.
iyiy gidiyo cnm hafta sonu kalan eksikleri halledicem o kdr başka bişeyim yokiiyim napıyım canım senin nasıl gidiyor zaman azalıyor. dındırır dındırır dındırı dın ( heycan anları)
hoşbukduk aybalamçilek gangam hoş geldin :))
foto koydün g.g. dan dekoratif ayna aldım az önce hemen geldi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?