• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

valla bakalım canım nasıl olur bilmem....bu arada neden kaşınıyosun seninde benim gibi alerji rahatsızlığınmı var

Normalde bişey yoktu ama güneş artı stres fena çarptı zızıcım ya:( Balayı fotolarınıda koyacağım şimdik beybiler:)

zızıcım diyen ağzını yerim):))))))))))))))))))) ya ben resim görmek istiyorum face den bakan bakıyo biz de havamızı alıyoruz ereğlim:)))))))))))

yok canım sayılı günlerim kaldı :))))) temmuz 17 si dügünüm.evimin resimlerini albüm yapacam ama olmuo hata verio sayfaa :(((

Kızlar size bir şey danışacam. Haftasonu parkelerimi, fayanslarımı ve kapılarımı seçtim. Salon için yemek odasını ceviz tonlarında koltuklarımı ise beyaz seçiyorum. Her ikisinde de ayakları krom olacak. Bu hafta da duvar renklerime karar vermem gerekiyor. Siz olsanız ne yapardnız? Bu arada kapılarım amerikan panel-beyaz kapı ama salonda hep cam.

Kızlar size bir şey danışacam. Haftasonu parkelerimi, fayanslarımı ve kapılarımı seçtim. Salon için yemek odasını ceviz tonlarında koltuklarımı ise beyaz seçiyorum. Her ikisinde de ayakları krom olacak. Bu hafta da duvar renklerime karar vermem gerekiyor. Siz olsanız ne yapardnız? Bu arada kapılarım amerikan panel-beyaz kapı ama salonda hep cam.

biz bir 4-5 ay oluyo belce bejine boyattık güzel duruyo bence bej tonlarında boyat derim

camel rengi olabilir zır renkler bana göre değil ben hep uyumlu yaparım ....camel olabilir tatlı bir ayçiçek rengi olabilir

Back