• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

evt canım onlar getirdi
bizimkileri hazırlayınca onlarında resimlerini paylaşıcam

sen ne zaman nişanlandın

alkisalkisalkis cok guzel hepsi hazırlıkladıkları.tamam canım beklerız.bende evımı bır yerleştiriyim paylasacam.ben ceyızımı(tabak canak mutfak cogu)aldıgımı evıme göturuurum.hatta dun aksam salon yemek odası gelmıstı.az sonra ekleyim fotosunu.canım ben 10 ekımde nısanlandım.hatta bidakı ay bugun inşaallah 1 gunluk evlı olcamkaydirigubbakcemile3 25 temmuz düğünüm inşaallah.bizde nısanda yapmadık düğünde yapcaz bohcaları canım.işdeyim bura yogunluk atlatım.evdekı ceyızlerı dokum eksık gedık yapıp alıncaklar hazırlancak

ayy canım ne güzel ya
tatlı telaş bunlar
bizim daha çokk var
beklerim evinin falan resimlerini

canım mobilyalarını beğendim
bende krem pufu söylicektim ki sen yazmışsın değişecek diye
evin tam anlamıylar aksesuarlarla bittiğinde eminim çok daha güzel olucak
ağız tadıyla oturun inş

en kısa zamanda ev sahibi olursunuz inşş

canım mobilyalarını beğendim
bende krem pufu söylicektim ki sen yazmışsın değişecek diye
evin tam anlamıylar aksesuarlarla bittiğinde eminim çok daha güzel olucak
ağız tadıyla oturun inş

en kısa zamanda ev sahibi olursunuz inşş

ınşaallah.Rabbım herkesı ev sahıbı etsın.tskler canım daha daha ıyısı senın olsun tam eklıyemedım buyuk bı ayarlasam tam :( ugrasıyorum

canım mesaj yazdığın yerde grafik ekle yazıyo şekillerin üzerine geldin mi görürsün
kopyaladığın linki oraya yapıştır resmi büyük eklemiş olursun

canım mesaj yazdığın yerde grafik ekle yazıyo şekillerin üzerine geldin mi görürsün
kopyaladığın linki oraya yapıştır resmi büyük eklemiş olursun

ayyy unutmusm bende dırek kopyalıyom sayfaya gecen bı yaptım nevresım ekledığımde tam olmustu ıyıkı hatırlattın bosa ugrasyıom tskler bıtanemopuyorumnanaktan

birkaç nevresım takımım ekleyımkaydirigubbakcemile2
kızlar bende böle bir takım aldım özdilekten.yazın pikeni koy.ohhh kısında içine yorganını koy.iki amaclı fırfırlı falan yatak ortusu havasında begenerek aldım.sizlerinde aldıkları cooookkk güzel.hepimiz iyi günlerde kullanmamızı nasip etsin Rabbim.
zdilekyatakrtm.png
[/IMG]
zdleknevresm.png
[/IMG]
elartehrazatnev2.png

zdleknevresm2.png

hisardan aldığım gene tontiş tencere dıyorum ben kaydirigubbakcemile3 teflon tencere setim
hisarteflontencere.png

cogu esyayımı evıme göturyorum bulabıldıgım kadar ıle paylaşım

Son düzenleme:
birkaç nevresım takımım ekleyımkaydirigubbakcemile2
kızlar bende böle bir takım aldım özdilekten.yazın pikeni koy.ohhh kısında içine yorganını koy.iki amaclı fırfırlı falan yatak ortusu havasında begenerek aldım.sizlerinde aldıkları cooookkk güzel.hepimiz iyi günlerde kullanmamızı nasip etsin Rabbim.
zdilekyatakrtm.png
[/IMG]
zdleknevresm.png
[/IMG]
elartehrazatnev2.png

zdleknevresm2.png

hisardan aldığım gene tontiş tencere dıyorum ben kaydirigubbakcemile3 teflon tencere setim
hisarteflontencere.png

cogu esyayımı evıme göturyorum bulabıldıgım kadar ıle paylaşım

bu tencere takımından bende aldım çok güzel yaaaa

ece senin bohçaların
arzu seninde nevresimlerin, süper cnm
güle güle kullanın kızlar

ece senin düğün tarihin belli mi

bende öyle düşünüyorum canım ama nasıl olur bilmiyorum
gördüğümü cebimde param oldukça laıyorum
ama bitmiyo sanki
bitek büyük parçalar var beyaz eşyları nişanlımla ev tutlduktan sonra alıcaz
mobilyayı işyerimizn düğün hedyesi olucak

ewt cilek haklı ece canım.son anda neye bakıcanı şaşırıyosun.ben sahsen nısanlanmadan önce moda gececek dıye pek buyuk bısı almak ıstemedım.ama nışanlandıktan sonrada alacagın şeler coğalıyor canım.Allah yardımcımız olsun hepimizin.alabılcen kucuk selerden basla ne alırsan kar yanına.şukurler olsun ben halletim.Rabbim hıcbır arkadasımızı bunaltmasın.ece nısanlandıktan sonra zaman cabucak gecıyor 8 ay oldu benım daha dun gıbı 29 gunum kaldı kalbım sıkısıyo Allah nasip ederse önumuzdekı ay bugun 1 gunluk taze evlı olcam heyecan fena artıyor fena.yüreğim hızlı hızlı carpıyo bambaska bısı sevdıgınadam dıger yanda ailen 1 semt uzagada gıtsen baba evınden cıkıyosun bekarlık gibi olmucak tabi.nısandakı ıstenmedekı heyacanlar bu dugun arefesındekı heyecandan farklı tarifsiz.inanın suan bunları yazarken bıle ellerim titriyor gözlerim bugulandı.Gurbet gelinlerimizin Rabbım yar ve yardımcısı olsun.

Son düzenleme:
tahmin edebiliyorum canım
ben sözleneli 8 ay oldu daha yeni gibi herşey
nişanlanalı da 1 hafta oldu :nazar:
hepsi daha dün gibi
benim her ay 300 lira ödemem var kalanla da bu aydan sonra ıvır zıvır almaya başlıcam
zaten koycak yer bulamıyosun ya ona çok canım sıkılıyo herşeyde bişeylerim var
salonda masanın altı bile dolu o kdar yani :1:

tahmin edebiliyorum canım
ben sözleneli 8 ay oldu daha yeni gibi herşey
nişanlanalı da 1 hafta oldu :nazar:
hepsi daha dün gibi
benim her ay 300 lira ödemem var kalanla da bu aydan sonra ıvır zıvır almaya başlıcam
zaten koycak yer bulamıyosun ya ona çok canım sıkılıyo herşeyde bişeylerim var
salonda masanın altı bile dolu o kdar yani :1:

oyy canım benım olmus baya senınde.aman fazlada borca gırme alabıldın kadar al daha dugune var alırsın heray bir bir bitanem.ewt bızımde heryer bısı var kaydirigubbakcemile3 aslında her kız evınde vardır.kalabalık ayyy .bende işte eve götürüyorum kaba esyam gitti.
kolaylık olcak sonra sende paketlemeye bak agırları dugun yakınıda alırsın.hersey oluyor
canım senı opuyorumnanaktan ben toparlanayım mesai bıtıyo.perde bakıcaz inşaallah bugun hallederiz.nişanlılığın tadını cıkart sonra aramayasın.düğün yeri gelınlık esya davetıye.yok şu bu derken ayyyy sitres dugun telası sıvılce cıkmayan yüzümde cıktı kızların ucukları her kızda görülen vakalar:1: neyse tatlı telaslarımız ececım görüşmek üzere.perde bakmayakaydirigubbakcemile4 Allaha emanet ol saglıkcakla kal mutluluklar:nazar:

Back