• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

2665.jpg

:nazar: - 2 Temmuz - Hilmi_ve_Fatma - düğün
:nazar: - 10 Temmuz - em4561 - düğün
:nazar: - 10 Temmuz - NiSaN83 - düğün
:nazar: - 17 Temmuz - karabocuq - düğün
:nazar: - 17 Temmuz - mglove - düğün

:nazar: - 17 Temmuz - arzu_84 - nikah
:nazar: - 19 Temmuz - em4561 - nikah

:nazar: - 25 Temmuz - arzu_84 - düğün
:nazar: - 12 Eylül - DaMla - düğün
:nazar: - 18 Eylül - FE.OZ - düğün
:nazar: - 19 Eylül - papatya2507 - düğün
:nazar: - 19 Eylül - undomiel - düğün
:nazar: - 25 Eylül - hatige - düğün
:nazar: - 25 Eylül - sirkencubin - düğün

:nazar: - 3 Ekim - lepi - nikah
:nazar: - 3 Ekim - Cilek - düğün
:nazar: - 10 Ekim - MELTEMRE - nikah
:nazar: - 23 Ekim - NektaR - düğün

2665.jpg

ay listemizde eklenmiş:))
3 aylara doğru gidiyorum çok helecanlı:D

ereğlim gelmişsin
nasıl geçti nikahın kınan balayın
anlatsana

Nisanım, lepim güzel gelinlerim bana balayı demeyin:D Kaşıntı basıyor. Kızlar stresten ve güneşten bende alarrji oldum hatır hatır kaşıntım nasıl romantik bir balayı görseniz bir yoğurt sürmediğim kaldı haha:) Serum,iğne, hap hiç kendimi böyle görmemiştim tuhaf tuhaf şeyler oldum yaw:)
Kınadan başlayayım fıstıklarım kına saçı eh iştek ama makyaj berbattı. En çokta nikah günü delirmemek için zor tuttum kendimi eski, nişanlıma yeni kocişime deli oldum özene bözene aradığım şarkıları oraya götürmemiş(son dakka golü) ayaküstü rasgele bir şarkıyla gelin oldum. Makyaj, saç, gelinlik ofsayttı birde şarkıyla moralimi siz düşünün. Sizin herşey çok güzel geçsin fıstıklar ben gibi ucuz etin yahnisine gitmeyin kuaförde. sakın hh.

günaydın kızlar, iyi haftalar :)) ereğlim de burdaymış :))
Hatçemmmm önceden komşudan ödünç tuz alınıyormuş bizde kocişle ödünç internet aldık haha:) Şifrelerini sorduk söylediler sağ olsunlar ben olsam hayatta söylemem o ayrı :d Hala net yok yaw:( Özledim fıstkım ne var ne yok msn programı yok yasakmış kocişin pcsinde açamıyorum msni :(
günaydın herkeseeee
ereğlim ya amma aksilik olmuş yaaa:(
Zuzum sormaaa:) Naber nasılsın bebek ?j

ereğlim kıyamam sana ya
olsun cnm evlendin ya gerisini salla artık
olan olmuş
bence çok olmuşsun
:nazar:
a.s.:1hug: Sağ ol kuşum.

sağol ereğlim ne olsun canım ya geldik işte pazartesi yine işe:)))))))))))
bir yandan nişanımı düşünüyorum temmuzmu olsa eylülmü bir yandan da onu düşünüyorum..... nasıl gidiyor ereğlim iyimisin şimdi

Hatçemmmm önceden komşudan ödünç tuz alınıyormuş bizde kocişle ödünç internet aldık haha:) Şifrelerini sorduk söylediler sağ olsunlar ben olsam hayatta söylemem o ayrı :d Hala net yok yaw:( Özledim fıstkım ne var ne yok msn programı yok yasakmış kocişin pcsinde açamıyorum msni :(

kuşum benim, :1hug: hala böle komşular varmış demek hehehehe :)) bende seni özledim, msn de yoksun belli oluyo, sen bitirdin işleri bana bıraktın, koşturup duruyoruz kaydirigubbakcemile sen iyisin ya önemli olan o, net alınır, msn olur :)) olumunekankayizsmileŞeniz

sirkencubin sağ olasın canım. inş darısı başına.
Zuzum kuş erteleme olsun bitsin yap temmuzda düşündükçe geriliyor insan oysa o kadar değilmiş sağlığın el verirse temmuzda nişanlan derim kuşum. Nan hala kaşınıyom aklıma geldikçe onun dışında bişeyim yok çok şükür:)
Hatçem evet hayırlısıyla darısı başına olur geçer hepsi torun :P

Back