• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

askerinle bol bol hasret giderin nisanım evlilik iyi gidiyo eşim çalışmıyodu daha önce yazmıştım bugün işbaşı yaptı o sorunumuzda halloldu çok şükür neti eve bağlayınca eklicem resimleri cnm tatil kına düğün ev karışık olarak özel albüm yapıcam

eşin için hayırlı olsun işi canım
ne güsel
tamam cnm resimleri ve seni en kısa zmnda bekliyoruz
özletme kndni opuyorumnanaktan

slm kıslar nasılsınız akşam net bağlantısı gitti duramadım pek görümcemin pc den giriyorum şimdi eve hafta sonu bağlatıcaz o zaman daha rahat giricem

evet lepicim evlendim geldim düğünde tatilde çok güzeldi eşim bugün işbaşı yaptı çalışmıyodu bende evdeyim yerleşmeye çalışıyorum sizleri çok özledim neler kaynatıyosunuz bi bakayım dedim

geldim nisanım evde net yok bende hepinizi özledim ereğlim şuan tatildedir heralde yanlış hatırlamıyosam düğünü 19 hazirandaydı sende durumlar nasıl askerinin gelmesine ne kadar kaldı

komşumm gelmişş
hoşgeldin canım benimm
eşinin iş bulmasına çok sevindim
resimlerini bekliyrz tatlımm

gunaydın kızlarrrrrrr herkese herkese hayırlı gunler:nazar: graceful suankı heyecanı hiç ama hiç yitirmemeni diliyorum canım sevdiğinle bir ömüüüüüüür mutluluklar dilerim.hersey ama hersey gonlunce olsun arkadaşım.esra sende hoşgeldin canım tavsiylerini püf noktalarını beklıyoruzhihoyyyt oyyyy nısan bu liste cok güzellll banada ayyyy azalıyor yukarlara cıkmama az kaldı :lepi:

aminn bitanem çok teşekkür ederimm

Günaydınlar =))

garaceful hayırlı olsun ev yerleştirmişsiniz.
Allah bir yastıkta kocatsın inşallah. Çok az kaldı =)

çok teşekkür ederim tatlım...

kızlarr yarın kınamm var..akannehir. istanbul kışa geri dönüş yaptı, umarım cuma günü de yağmur yağmaz... :Saruboceq:

çok heyecanlyıım . her şey tamam çok şükür umarım aksilik çıkmaz,benim için n'olur dua edin...
hepinize vermiş olduğunuz destek için teşekkür ederim... kına resimlerini paylaşacağım perşembe günü... sizleri seviyorum.. hoşçakalın...
olumunekankayizsmile:3:

merhaba kızlar
bugün süpürgenin ve fırının siparişini verdik
bu yükten de kurtuldum:)
503545_300-300.jpg

13082009615139615139.jpg

lepim süpersin
güle güle kullan sende
fırın hakkındaki yorumlarını bekliyorum sositososito

cnm süper güle güle kullan
bnm de markada tek tercihim phılıps
hiç yanıltmadı beni :asigim::)

bende herşeyimii phılıps alıorum cnm aslında siyahını daha çok beğenmiştim ama diğer eşyalarım beyaz griye daha uydundu ondan böle oldu tatllımmm :sinifsinif:

merhaba kızlar

bu sayfaya çok sık giriyorum ve fikirlerinizden yararlanıyorum:)

herkes aldıklarını güle güle kullansın.

ben de sözlüyüm.haftaya da nişanım var.düğünde seneye.şimdiden ufak ufak alıyorum bişeyler.

ben de braundan almıştım el blenderını.155e almıştım.
hg cnm mutluluklar
el blenderının resmi var mı

kızlarrrrr hiç geçmişi okumadan hemen size yazayım dedim bugün evim yerleşti.:nazar:
.. çok kalabalıktık...
şuan ölüyorum yorgunluktan ...
ama evim çok güzel olduu .... her şeye değdi...:nazar::asigim:
albüme bakın bir akç foto paylaştım şimdilik... çok heyecanlıyım buarada... kınaya son 3 günüm kaldı... düğüne son 5 gün... hazırlıklar tamam.... bana şans dileyin ve dua edin umarım her şey çok güzel olur..
:nazar:
gracem albüme baktım hepsi çok uyumlu olmuş
güle güle ağız tadıyla mutlulukla oturun inşallah kaydirigubbakcemile2

phılıpsın ütüleride ii çıkıyo cnm
buhar gücü yüksek olanları tercih et
angelım ben kaçtım iyi geceler

günaydın kızlar
deli gibi yağmur yağğdı baya baya erken uyandım:)

çilekim yorumlarım tip itibariyle bugünlerde kullanım itibariyle ileriki günlerde olcak
bi deneme yapmak istiyorum açıkçası nasıl diye

grace im valla havalar nasıl değişti hiç anlamadım
an an değişio
inşallah senin kına ve düğün vaktinde yağmaz
güzel bi kına olsun bugün

Back