• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

evet arzucum az kaldı seninde
ah bende bi girebilsem o listeyeboshayallersmile

canım benım senıde göreceğiz listede inşaallah.:nazar:inan zaman yerınde durmuyoki hergecenın sabahı var bi bakmısın senide yaklasmıs zamanın.ben nısanlıyken anlamadım bişi hemen bittti günlerim:teselli: seninde enkısa zamanda listede görmeyı umut edıyoruz.
ofof dunden berı ankarada elektrik kesildi düşünün sabah 9 aksam 5 şimdide gidip geliyor uyuz oldum ıyıkı ankarada dilsiniz.

süpürgem geliooo:D

fırınımda arkasından gelcek galbaakaydirigubbakcemile5

bi kaldı ütü masam
Allahımıza şükür elektronikte lüzumlular bitti tv yi de hallettik mi bi ara
sadece mobilya olcak derdimiz
bi de benim gelinliğimeyvahedigeldismile

bi kaldı ütü masam

ohhh ne güsel cnm bnm daha 1 senem varrr aşkım askerden 11 ay sonra gelcek yaaa turkbayragi

canım benım senıde göreceğiz listede inşaallah.:nazar:inan zaman yerınde durmuyoki hergecenın sabahı var bi bakmısın senide yaklasmıs zamanın.ben nısanlıyken anlamadım bişi hemen bittti günlerim:teselli: seninde enkısa zamanda listede görmeyı umut edıyoruz.
ofof dunden berı ankarada elektrik kesildi düşünün sabah 9 aksam 5 şimdide gidip geliyor uyuz oldum ıyıkı ankarada dilsiniz.

dün bizim burda da 3 saat falan yoktu.
arkadaşımın orda yarım günden fazla gelmemiş.

selam kızlarrr zemuszemus

günaydın gözde

bi kaldı ütü masam

oh maşallah lepi gözün aydın valla...

günaydın kızlar :)) lepi gözün aydın canım :))

günaydın opuyorumnanaktan

kızlar saolun
listeye girişiniz hayırlısıyla olsun inşallah:))
ben de bir sene var diodum ama 3 ay kaldı işte
hayırlısı olsun hepimiz için

buarada bana bihter geceliği hbuaradada 55 ten 27 ye inmiş alsam mı hehe:d
gacb001018112.jpg

kızlar slm topıgınızı yenı gördüm bende dün hisarın monoko kare ceyız setını aldım sizden rica etsem hisarın sayfasından bakarak fıkır werebılır mısınız şık mı kötü mü acaba ? bilmiyorumkismile

slm kıslar nasılsınız akşam net bağlantısı gitti duramadım pek görümcemin pc den giriyorum şimdi eve hafta sonu bağlatıcaz o zaman daha rahat giricem
esarcım evlendin geldin hee:)
valla bizde hareket listede sadece:D
asıl havadisler sen de
düğünün nasıldı sen nasıldın
balayı nasıldı:))
evet lepicim evlendim geldim düğünde tatilde çok güzeldi eşim bugün işbaşı yaptı çalışmıyodu bende evdeyim yerleşmeye çalışıyorum sizleri çok özledim neler kaynatıyosunuz bi bakayım dedim
esracım nerelerdesin kıs sen Şeniz
çok özlettin kndni
naptın düğün nasıldı
detayları anlat bize bi an önce gelde kaydirigubbakcemile4
geldim nisanım evde net yok bende hepinizi özledim ereğlim şuan tatildedir heralde yanlış hatırlamıyosam düğünü 19 hazirandaydı sende durumlar nasıl askerinin gelmesine ne kadar kaldı

slm kıslar nasılsınız akşam net bağlantısı gitti duramadım pek görümcemin pc den giriyorum şimdi eve hafta sonu bağlatıcaz o zaman daha rahat giricem

evet lepicim evlendim geldim düğünde tatilde çok güzeldi eşim bugün işbaşı yaptı çalışmıyodu bende evdeyim yerleşmeye çalışıyorum sizleri çok özledim neler kaynatıyosunuz bi bakayım dedim

geldim nisanım evde net yok bende hepinizi özledim ereğlim şuan tatildedir heralde yanlış hatırlamıyosam düğünü 19 hazirandaydı sende durumlar nasıl askerinin gelmesine ne kadar kaldı

anladım cnm
evet ereğli 19 haziranda evlendi
şafak 148 canım turkbayragi :nazar:
4buçuk ay kaldı :nazar:
10 gün sora izne gelicek 20 günlük
bol bol hasret gidercez kısmetseolumunekankayizsmile

evlilik nasıl gidiyor
bi ara vaktin olunca anlat hepsini
hee bide resim isteriz ona göre opuyorumnanaktan

anladım cnm
evet ereğli 19 haziranda evlendi
şafak 148 canım turkbayragi :nazar:
4buçuk ay kaldı :nazar:
10 gün sora izne gelicek 20 günlük
bol bol hasret gidercez kısmetseolumunekankayizsmile

evlilik nasıl gidiyor
bi ara vaktin olunca anlat hepsini
hee bide resim isteriz ona göre opuyorumnanaktan
askerinle bol bol hasret giderin nisanım evlilik iyi gidiyo eşim çalışmıyodu daha önce yazmıştım bugün işbaşı yaptı o sorunumuzda halloldu çok şükür neti eve bağlayınca eklicem resimleri cnm tatil kına düğün ev karışık olarak özel albüm yapıcam

Back