- Konu Sahibi MissBiricik
- #36.381
arzu hg canım :))
damla hg canım, hayırlısı olsun :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydın kızlar nısan canım gecmıs olsun acıl şifalar fatma canım ahah azaldı gunlerın ıyı haberlerını beklıyoruz. kızlar ben yatak odamı özel yaptırdım neysekı ıstedım gıbı olda şukur.ama salana tv untıse masa konsol yaptırdım.tv unıtem razalet yapmışlar bıde montaj hatası eklendı sormayın rezıllıgı acayıp canım sıkıldı.birseye ne kadar titizlenirsen basına muhakkak bısı gelıyor bende öle.heyacanlıyım panıgım sabırsızım offff.bızde aksam gıttık konsutuk alıcaklar ıade.dedı yenıden yapak falan ben o riske giremedım hayal kırıklıgı yasamak ıstemıyorum.enıyısı hazır olsun.orda öle bı takım begendım yarın yada cuma gelip kurcaklar.işte konsolu var masası guzel kucuk tv sehpası bıde gumusluk gibi kucuk vitrinama vitrini sevmıyorum pek napam canımın sıkıntısından bısı sectim.inş iyi gunlerde kullanırım.kıra zaten ev.artık kendı evıme gore alırım napam.özel yaptırırken cok ama cok dıkkkat dusunun bız buyuk fırma vasıtasıyla gıttık.bıde bellı ılkkez yapmaya calısmıslar neysem
boncumuz olsun dimi
iyi tebrikleriniz için tşkler kızlar ama şimiden canım sıkılmaya başladı mafoldumben
arzu hg canım :))
hg :))
Merhaba :kedi:
niye ki fisfisfis
senin en en en mutlu olman gereken zaman hihoyyyt