- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #36.321
evet arzucum az kaldı seninde
ah bende bi girebilsem o listeyeboshayallersmile
süpürgem geliooo
fırınımda arkasından gelcek galbaakaydirigubbakcemile5
bi kaldı ütü masam
Allahımıza şükür elektronikte lüzumlular bitti tv yi de hallettik mi bi ara
sadece mobilya olcak derdimiz
bi de benim gelinliğimeyvahedigeldismile
canım benım senıde göreceğiz listede inşaallah.inan zaman yerınde durmuyoki hergecenın sabahı var bi bakmısın senide yaklasmıs zamanın.ben nısanlıyken anlamadım bişi hemen bittti günlerim:teselli: seninde enkısa zamanda listede görmeyı umut edıyoruz.
ofof dunden berı ankarada elektrik kesildi düşünün sabah 9 aksam 5 şimdide gidip geliyor uyuz oldum ıyıkı ankarada dilsiniz.
selam kızlarrr zemuszemus
süpürgem geliooo
fırınımda arkasından gelcek galbaakaydirigubbakcemile5
bi kaldı ütü masam
Allahımıza şükür elektronikte lüzumlular bitti tv yi de hallettik mi bi ara
sadece mobilya olcak derdimiz
bi de benim gelinliğimeyvahedigeldismile
günaydın kızlar :)) lepi gözün aydın canım :))
evet lepicim evlendim geldim düğünde tatilde çok güzeldi eşim bugün işbaşı yaptı çalışmıyodu bende evdeyim yerleşmeye çalışıyorum sizleri çok özledim neler kaynatıyosunuz bi bakayım dedimesarcım evlendin geldin hee:)
valla bizde hareket listede sadece
asıl havadisler sen de
düğünün nasıldı sen nasıldın
balayı nasıldı:))
geldim nisanım evde net yok bende hepinizi özledim ereğlim şuan tatildedir heralde yanlış hatırlamıyosam düğünü 19 hazirandaydı sende durumlar nasıl askerinin gelmesine ne kadar kaldıesracım nerelerdesin kıs sen Şeniz
çok özlettin kndni
naptın düğün nasıldı
detayları anlat bize bi an önce gelde
slm kıslar nasılsınız akşam net bağlantısı gitti duramadım pek görümcemin pc den giriyorum şimdi eve hafta sonu bağlatıcaz o zaman daha rahat giricem
evet lepicim evlendim geldim düğünde tatilde çok güzeldi eşim bugün işbaşı yaptı çalışmıyodu bende evdeyim yerleşmeye çalışıyorum sizleri çok özledim neler kaynatıyosunuz bi bakayım dedim
geldim nisanım evde net yok bende hepinizi özledim ereğlim şuan tatildedir heralde yanlış hatırlamıyosam düğünü 19 hazirandaydı sende durumlar nasıl askerinin gelmesine ne kadar kaldı
askerinle bol bol hasret giderin nisanım evlilik iyi gidiyo eşim çalışmıyodu daha önce yazmıştım bugün işbaşı yaptı o sorunumuzda halloldu çok şükür neti eve bağlayınca eklicem resimleri cnm tatil kına düğün ev karışık olarak özel albüm yapıcamanladım cnm
evet ereğli 19 haziranda evlendi
şafak 148 canım turkbayragi
4buçuk ay kaldı
10 gün sora izne gelicek 20 günlük
bol bol hasret gidercez kısmetseolumunekankayizsmile
evlilik nasıl gidiyor
bi ara vaktin olunca anlat hepsini
hee bide resim isteriz ona göre opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?