-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

selam kızlar nasılsınız bi kaç gündür giremedim işler çok yogun yaa halada yogunda bi bakayım dededim :) dün çaydanlık aldım resminide koyayım bi bkın bakalım
fatoş güle güle kullan cok güzel
kızlar ben geldim albüme bakın:)

kızlar yaw bu aralar benim aklım hiç yok. Pazartesi günü nikah için başvurmuştuk belediyeye. Kızlık sooyadımı kullanmak istediğime dair dilekçeyi vermeyi unutmuşum :/

ya banada sormadılar nie acaba. bizim mi söylememiz gerekiyodu acaba
yada kimliği değiştirirken mi soruyolar :sm_confused:

fatoş güle güle kullan cok güzel

ya banada sormadılar nie acaba. bizim mi söylememiz gerekiyodu acaba
yada kimliği değiştirirken mi soruyolar :sm_confused:

canım şimdi aradım srdum gelip bir dilekçe vermeniz gerkiyor dediler. Yani kimlik değiştirirken olmuyor başvuru esnasında alıyorlarmış normalde. Ben unutuuğumu söyledim en kısa zamanda gelip verin dediler.

yok ora nerdeki
ben daha yeni keşfediyorum eminönünü

vereliniortakvereliniortak evet canım çok oynadım CD 3 saat yalnız ben varım.
ben oynadığım içinde herkez oynuyor lülülülülülülülülülülülü

çılgın seniii

aslı shop nire
ben yeniyim sizin oralarda da

lepimn gelinlik yaptırdığın yerler çiçeği veriyo
45-50 tl ye
ama nasıl bir çiçektir onu bilmiyorum. bence gelinlikçilere sorun satmak için daha ucuza verebilirler sempatiksalakcinni

gelinliçimi bulursam sorarım ona
ama ben daha gelinlik seçemdim kiohaoldumsmile
selam kızlar nasılsınız bi kaç gündür giremedim işler çok yogun yaa halada yogunda bi bakayım dededim :) dün çaydanlık aldım resminide koyayım bi bkın bakalım

güzlemiş canım güle güle kullan

yha ewet bende gelin cicegi arıyorum ama hiç içime sinen bir tane bile bulamadm hepsi cok cirkin hıc begenmedim.gelinligim nerdeyse bitcek her sey hazır ama cicegim yok kaydirigubbakcemile3

gelınlıkçi vermıyo mu
benım 2 çiçem vardı
biri gercek beyaz güller (aşkım kuaforden almaya gelınce almış)diğeride sahte
ama ıkısıde cok güzeldı:kedi:
sonuçta gelınlıkcı bulsun o kadar para vercek olan sizsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…