-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ay saolun kızlar o mangal partiside uçağı kaçırmamın şerefine yapıldı:)))))))))))))))))))))))

saol canım he valla akşam beşteymiş uçak biz iki leyla altıda sanıyoruz karı demesinmi uçağınız kaltı diye:)))))))))) akşam 22:30 aldık sonra gittik tekrar eve mangal yaptık:)))))))))

kızlar yaw bu aralar benim aklım hiç yok. Pazartesi günü nikah için başvurmuştuk belediyeye. Kızlık sooyadımı kullanmak istediğime dair dilekçeyi vermeyi unutmuşum :/

ya sadece yorumunu merak ettiğim için soruyorum neden kızlık ismini kullanmak istiyorsun canı sebebi vardır mutlaka

ya sadece yorumunu merak ettiğim için soruyorum neden kızlık ismini kullanmak istiyorsun canı sebebi vardır mutlaka

Canım ben çalışırken aynı zamanda doktora da yapıyorum. Yüksek lisanstan olan makalem, posterler, projeler ve en önemlisi tez.. bunları hiçe saymamak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…