- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #35.721
o yüzden kına gecesi yapmak istemiyorum ben aslında, bide bnm annem çok sulugöz yabancı olsun olmasın fark etmez hiç dayanamaz..( :gitme: ama kına gecesi de olmadan olmazmış olur du aslında.. yeri bile tuttuk ya neysee....
aynen öyle, gün gelicek senin çocuğunda hem ağlayıp hem gidecek, kısır döngü :hulya:mecbur artık aglaya zırlaya gitcess kaydirigubbakcemile3
valla sorma canım havlu kenarlarını baya ördü bitek havular kaldı almak için
bizdede kime havlu kenarı örmeye başlansa o evlenip gidio
ablama başladı evlendi yengemin kardeşi için başlanmıştı kız bu yaz evleniyo
sıra bende bakalım benim günüm ne zaman bekliyorum:))
çaycı aldım onun komple takımını mı alsam acaba ya bitmeden herşeyini meyve sıkacağı alım bari
fotoğrafçı arkadaşlarım var onlar gelicekk zaten gerisini sen düşün delikafadulden
aynen öyle, gün gelicek senin çocuğunda hem ağlayıp hem gidecek, kısır döngü :hulya:
mecbur artık aglaya zırlaya gitcess kaydirigubbakcemile3
benimde almam lazım güneş gözlüğü ama kıyamıyorum
geçen bi arkadaşımla konuşuyoduk bizimde aklımıza geldi sohbet sırasında
evde kız kıza partimi yapsak diye.
hepimiz aynı renk giyinelim. kendi kendimize gülelim eğlenelim sabaha kadar kaydirigubbakcemile3diye =)
gunaydın hayat bambaska acısını gösterdı bana:gitme:en cok düğünümü görmek isteyen dayım vefat etti.memleketımızde yapılcak düğünümüzde onun evınden cıkcaktım.düğünümüz hazırlıklarına baslamıs cocugu yoktu. birde yiğeni dil evlatlarının düğünü olcak gibi heyecanlı birdayımızı kaybettik.acı bambaska düğünüm olcak bıryanım eksık.ölümde allahın emri.düğünde allahın emri.dayım encok düğünümüzü görmek istiyodu.hazırlıgı heyacanı kosturmasını birgun sonra 3ayları karsılamayı isterkenvefat etti.anıden sabah namazından cıktı döndü evine yattı :gitme:ve kalkamadı daha dayım.kızlar yalvarırım insan yasadıkca anlarmıs.anamızın babamızın ailemizin yakınlarımızın kıymetıni NEFES ALIRKEN kıymetlerini bilelim.herşey nasip kısmet İNŞAALLAH HAYAL ETTİKLERİNİZİ HEP YANINIZDA OLMASINI İSTEDİĞİNİZ CANLARINIZ OLURRR
bitecek gibi gelmiyor insana di mi aldıkça alasın geliyor kaydirigubbakcemile3
e gözlükler öyle burcum şakkıdı
o nu bende düşünüyorum ama kına dan önce :))
gunaydın hayat bambaska acısını gösterdı bana:gitme:en cok düğünümü görmek isteyen dayım vefat etti.memleketımızde yapılcak düğünümüzde onun evınden cıkcaktım.düğünümüz hazırlıklarına baslamıs cocugu yoktu. birde yiğeni dil evlatlarının düğünü olcak gibi heyecanlı birdayımızı kaybettik.acı bambaska düğünüm olcak bıryanım eksık.ölümde allahın emri.düğünde allahın emri.dayım encok düğünümüzü görmek istiyodu.hazırlıgı heyacanı kosturmasını birgun sonra 3ayları karsılamayı isterkenvefat etti.anıden sabah namazından cıktı döndü evine yattı :gitme:ve kalkamadı daha dayım.kızlar yalvarırım insan yasadıkca anlarmıs.anamızın babamızın ailemizin yakınlarımızın kıymetıni NEFES ALIRKEN kıymetlerini bilelim.herşey nasip kısmet İNŞAALLAH HAYAL ETTİKLERİNİZİ HEP YANINIZDA OLMASINI İSTEDİĞİNİZ CANLARINIZ OLURRR
GÜZEL olur ama nasıl organize edicez kınadan sonra da olabilir hani tüm bekarlar bizde kalacak ya lülülülülülü
inşallah canım ya insan nasıl heyecan yapıyor şimdiden :1rolleyes:
inşallah canım en güzeli olur seninde
bişey olmaz alışırlar bende ilk torunum, yani en büyük benim, ilk dügün olacak benimde herkes o günü bekliyoray walla öle bi stres oldumki bi an önce bitsede bu olay die düşünüp duruom bide ilk gelin olcam ben hem anne hem baba tarafnda millet şimdiden basladı aglamaya o gün ne olur bilmiom o yusden diom bitsin bian önce aglama faslıı gidim tatilimee :)))
Canım başın sağolsun zor durum gerçekten, Allah geride kalanlarına sabır versin. Mekanı cennet olsun inşallah. Ama çok istediğine göre o mutlaka görür canım benim :teselli:gunaydın hayat bambaska acısını gösterdı bana:gitme:en cok düğünümü görmek isteyen dayım vefat etti.memleketımızde yapılcak düğünümüzde onun evınden cıkcaktım.düğünümüz hazırlıklarına baslamıs cocugu yoktu. birde yiğeni dil evlatlarının düğünü olcak gibi heyecanlı birdayımızı kaybettik.acı bambaska düğünüm olcak bıryanım eksık.ölümde allahın emri.düğünde allahın emri.dayım encok düğünümüzü görmek istiyodu.hazırlıgı heyacanı kosturmasını birgun sonra 3ayları karsılamayı isterkenvefat etti.anıden sabah namazından cıktı döndü evine yattı :gitme:ve kalkamadı daha dayım.kızlar yalvarırım insan yasadıkca anlarmıs.anamızın babamızın ailemizin yakınlarımızın kıymetıni NEFES ALIRKEN kıymetlerini bilelim.herşey nasip kısmet İNŞAALLAH HAYAL ETTİKLERİNİZİ HEP YANINIZDA OLMASINI İSTEDİĞİNİZ CANLARINIZ OLURRR
ne güzel ama evine eksiksiz gideceksin kafan rahat olucak sen ne zaman baladın çeyiz yapmaya nisanım
hadi onuda hadi bunuda derken bi sürü şey alıveriyor insankaydirigubbakcemile3
ama kınadan sonra o yorgunlukla fazla coşamayızkii :)) yada coşabiliriz deee :)) :teytey::sm_cool::teytey:
yok be coşar zaten asıl gece eğleniliyor ama ben şeyi düşünüyorum nasl organize edicez laelaelaelaelae
Duygu tabi canım yaklaştıkça insan heycanlanıyor
neyi organize ediceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?